• سه‌شنبه / ۲ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99100200927
  • خبرنگار : 50167

درخواست استاندار زنجان برای رسیدگی به یک دغدغه؛

چرا رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ابهر جواب نمی‌دهد؟

چرا رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ابهر جواب نمی‌دهد؟

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: با وجود اینکه ابهری‌ها پروتکل‌های بهداشتی را به خوبی رعایت می‌کنند ولی باز هم نتیجه مطلوب حاصل نشده است که این موضوع باید ریشه‌یابی شود.

فتح‌الله حقیقی شامگاه دیروز (اول دی‌ماه) در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا که در محل استانداری زنجان برگزار شد، در رابطه با تاثیر محدودیت‌های کرونایی بر کاهش روند شیوع بیماری کرونا، اظهار کرد: با اجرای محدودیت‌های کرونایی، تعداد بیماران بستری به ۶۵ مورد و خروجی از بیمارستان‌های استان نیز به ۶۶ مورد رسیده است؛ در حالی که در پیک دوم کرونا حداقل بستری‌های کرونایی در  هفته  به ۱۳۱ بیمار می رسید.

وی با بیان اینکه اکنون ظرفیت اشغال تخت‌های بیمارستانی از ۵۸ درصد به کمتر از ۲۵ درصد کاهش پیدا کرده است، افزود: کاهش مبتلایان به بیماری کرونا به دلیل همکاری زنجانی‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اجرای محدودیت‌های کرونایی محقق شده که نیازمند استمرار رعایت پروتکل‌ها است.

این مسئول با اشاره به اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عملکرد استان زنجان را در راستای پیشگیری و مقابله با کرونا موفق اعلام کرده است، تصریح کرد: جان مردم در اولویت قرار دارد، بنابراین اجازه نمی‌دهیم قشری مشکل ایجاد کنند و با انجام اقداماتی، سبب آلودگی فردی به بیماری کرونا شوند، بنابراین باید در این خصوص احتیاط شود.

استاندار زنجان با اشاره به کمتر بودن شدت بیماری کرونا در موج دوم نسبت به موج سوم، ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد سالمندان زنجانی دارای بیماری‌ زمینه‌ای با خانواده‌های خود زندگی می‌کنند؛ بنابراین باید آموزش‌های لازم برای پیشگیری از ابتلا به کرونا به آنان داده شود و در صورت ابتلا به این بیماری سریعا به پزشک مراجعه کنند و سالمندانی که تنها هستند نیز باید با مدیریت لازم نیازها و احتیاجات آن‌ها برطرف و ساماندهی شوند.

حقیقی با تاکید بر لزوم معنی‌دارتر شدن رعایت پروتکل‌های بهداشتی پس از گذشت ۱۰ ماه از شیوع بیماری کرونا در استان، اظهار کرد: باید از مشاغل آسیب‌دیده از کرونا به خصوص در حوزه ورزش حمایت شده و تصمیم‌گیری لازم مبتنی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه بسیاری از مسئولان استانی و بسیجیان در راه مبارزه با پیک سوم بیماری کرونا آسیب دیده‌اند، افزود: برگزاری نمایشگاه در استان باید مطابق با پروتکل‌های ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا باشد.

این مسئول با بیان اینکه ۱۳۰۰ تخت در نقاهت‌گاه‌های استان ظرفیت ایجاد شده و در صورت نیاز از آن استفاده خواهد شد، تصریح کرد: گفتنی است باید برای عملیاتی شدن بحث نقاهت‌گاه‌های استان باید موانع موجود پیش‌رو را بررسی کنیم.

استاندار زنجان در رابطه با وضعیت کنونی بیماری کرونا در شهرستان‌های استان زنجان، ادامه داد: فرمانداران شهرستان‌های خرم‌دره، ماه‌نشان و ابهر در وضعیت کرونایی موجود برای لکه‌های آسیب‌پذیر و مسائل احصا شده برنامه‌ریزی کنند، گفتنی است با اقدامات خوب انجام شده در شهرستان طارم، وضعیت کرونا نسبت به قبل بهبود یافته ولی نباید از آن غافل شویم.

حقیقی در رابطه وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شهرستان ابهر، اظهار کرد: عملکرد شهرستان ابهر در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی خوب بوده اما نتیجه لازم را کسب نکرده که فرماندار این شهرستان باید علت این مسئله را پیدا کرده و اقدامات مورد نیاز را در این زمینه انجام دهد.

وی با اشاره به علل ابتلای زنجانی‌ها به بیماری کرونا، در رابطه با وضعیت کرونایی شهرستان ماه‌نشان، خاطرنشان ‌کرد: تعداد بیماران کرونایی بستری در این شهرستان نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده که نیازمند انجام اقدامات لازم و تجزیه و تحلیل است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha