• چهارشنبه / ۳ دی ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99100302251
  • خبرنگار : 50165

با وجود ثبت نوسانات در تابلو بورس در ماه گذشته؛

معاملات بورسی در زنجان افزایش یافت

معاملات بورسی در زنجان افزایش یافت

ایسنا/زنجان مدیرعامل بورس منطقه‌ای زنجان گفت: معاملات بورس در آذرماه نسبت به آبان‌ماه بیش از ۱۵۲ درصد رشد داشته است.

اصغر نجفی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به معاملات انجام‌ شده در آذرماه امسال، اظهار کرد: در معاملات آذرماه تعداد یک میلیارد و ۹۰ میلیون و ۷۶ هزار و ۹۹۶ سهم در بورس منطقه‌ای زنجان معامله شد و جمعاً حق‌تقدم به ارزش بیش از ۱۴ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال بوده است.

وی از افزایش معاملات بورس در زنجان خبر داد و افزود: معاملات بورس در آذرماه نسبت به آبان‌ماه بیش از ۱۵۲ درصد رشد داشته است.

این مسئول ادامه داد: طی آذرماه از میان شرکت‌های معامله شده ۵۸ درصد به خرید و ۴۲ درصد بقیه به فروش سهام اختصاص داشت.

مدیرعامل بورس منطقه‌ای زنجان با اشاره به عملکرد آبان‌ماه، تصریح کرد: در معاملات آبان‌ماه تعداد ۵۱۳ میلیون و ۱۹۲ هزار و ۹۲۶ سهم در بورس منطقه‌ای زنجان معامله و جمعاً حق‌تقدم به ارزش بیش از ۵۸۴۳ میلیارد ریال بوده است.

وی افزود: طی آبان‌ماه از میان شرکت‌های معامله شده ۵۵ درصد به خرید و ۴۵ درصد بقیه به فروش سهام اختصاص داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha