• چهارشنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99101007657
  • خبرنگار : 50165

اعطای ۲۵۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در زنجان

اعطای ۲۵۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در زنجان

ایسنا/زنجان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: ۲۵۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی در استان زنجان پرداخت شده است.

محمدرضا آبی‌پور پیش از ظهر امروز (۱۰ دی‌ماه) در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش‌ خصوصی، اظهار کرد: یکی از مطالبی که همواره مورد تاکید مدیریت ارشد استان بوده، استفاده از تسهیلات کم‌بهره با کارمزد ۴ درصد در حوزه اشتغال پایدار روستایی است.

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌های این تسهیلات، حوزه آبزی‌پروری است، افزود: از ۲۵۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی، ۲۵ میلیارد تومان به شهرستان ایجرود اختصاص یافته که مشاغل آبزی‌پروری نیز یکی از حوزه‌های مورد استفاده این تسهیلات است.

این مسئول ادامه داد: تسهیلاتی که در این بخش به شهرستان ایجرود پرداخت شده، ۳ برابر نسبت جمعیت آن به جمعیت کل استان است.

در ادامه این جلسه، رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان نیز با اشاره به نقشه راه تجارت خارجی استان زنجان، اظهار کرد: دستور کار همه جلسات در راستای تحقق نقشه راه تدوین می‌شود تا بتوانیم ظرفیت‌های خالی صنایع را شناسایی کرده و به توسعه صادرات استان کمک کنیم.

علی‌ یگانه‌فرد با بیان اینکه ۵ شرکت تولید آرد در استان دارای کارت بازرگانی هستند، افزود: کارت بازرگانی ۲ واحد دارای اعتبار بوده و اعتبار ۳ مورد دیگر نیز پیگیری لازم انجام شده تا تمدید شود، ضمن اینکه اطلاعات مربوط به فروشندگان گندم و خریداران آرد نیز احصا شده است.

این مسئول ادامه داد: دفتر همکاری مشترک بازرگانی زنجان و دوشنبه (پایتخت تاجیکستان) راه‌اندازی شده و این دفتر طی تفاهم‌نامه در موضوع خاک در اختیار استان زنجان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: راه‌اندازی دفتر مشترک زنجان و عمان در مسقط و راه‌اندازی دفتر همکاری مشترک زنجان و ویتنام در هانوی نیز بخش دیگری از اقدامات بوده که این دفاتر نیز در اختیار واحدهای تولیدی و صنعتی استان زنجان قرار می‌گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان، خاطرنشان کرد: سفارت ازبکستان در ایران نیز برای دیدار با مسئولان استان زنجان اعلام آمادگی کرده و اتاق بازرگانی زنجان به عضویت اتاق‌های بین‌المللی پاکستان درآمده است. ضمن اینکه راه‌اندازی دفتر همکاری مشترک زنجان و هند نیز عملیاتی شده تا بتوانیم در راستای توسعه صادرات استان زنجان بهره‌مند شویم.

مدیر مرکز رشد دانشگاه زنجان نیز در این جلسه اظهار کرد: دانشگاه زنجان در ۱۰ هکتار از زمین‌های خود به دنبال ایجاد کارگاه‌های فنی در حوزه شیمیایی، فلزی و غذایی است که کار ساخت و ساز این کارگاه‌ها در ۳ هکتار آغاز شده است.

جلال صبا ادامه داد: در هفت هکتار باقی‌مانده نیز گلخانه‌های فناورانه در اندازه‌های مختلف برای کارهای تحقیقاتی ایجاد می‌شود که نسبت به گلخانه‌های موجود در کشور منحصر به فرد بوده و به فارغ‌التحصیلان کشاورزی دانشگاه زنجان واگذار می‌شود.

وی افزود: از آنجایی که احداث چنین گلخانه‌هایی به هزینه زیادی نیاز دارد، دانشگاه زنجان خود احداث را عهده‌دار بوده و فارغ‌التحصیلان ۵ سال در این گلخانه‌ها فعالیت کرده و پس از آن امیدواریم که بتوانند در شهرک‌های گلخانه‌ای واحدهای تولیدی و گلخانه‌ای مختص خود را راه‌اندازی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha