• چهارشنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۶:۵۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99110100760
  • خبرنگار : 50046

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های استان:

منابع ارزی در بانک‌های خراسان‌شمالی ناچیز است/ ۰.۳ درصد کارخانجات به تملک بانک‌ها درآمده اند

منابع ارزی در بانک‌های خراسان‌شمالی ناچیز است/ ۰.۳ درصد کارخانجات به تملک بانک‌ها درآمده اند

ایسنا/خراسان شمالی دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های خراسان شمالی گفت: منابع ارزی بانک های این استان به هیچ عنوان قابل ارائه نیست.

محمدرضا هدایتی در نشست خبری که یکم بهمن ماه برگزار شد، اظهارکرد: کل منابع ارزی موجود در بانک های این استان ۱.۵ میلیون دلار است که این رقم، عدد بسیار ناچیزی است.

وی خطاب به واحدهای تولیدی در این استان تاکیدکرد: در واحدهای تولیدی درخواست می شود تا منابع ارزی خود را در بانک های این استان فعال کنند.

میزان مصارف به منابع بانک های استان به ۱۱۰ درصد رسید

هدایتی میزان منابع موجود در بانک های استان تا پایان سال گذشته را ۷۰ هزار و ۴۲۱ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این رقم تا پایان آذر ماه به ۱۱۰ هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال رسیده است.

وی میزان مصارف در بانک های استان را نیز تا پایان سال گذشته ۸۰ هزار و ۴۱۹ میلیارد ریال بیان کرد و ادامه داد: این عدد طی امسال با رشد ۵۱/۹۴ درصد به رقم ۱۲۲ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال رسیده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: خراسان شمالی به همراه دو استان ایلام و کهکیلویه و بویراحمد بیشترین مصارف را نسبت به منابع بانکی دارند و میزان مصارف آن ها ۱۰۰ درصد است.

به گفته وی تا پایان سال گذشته نسبت مصارف به منابع در بانک های استان ۱۱۴ درصد و این عدد  تا پایان آذر ماه به ۱۱۰ درصد رسیده است.

احتمال افزایش پشت نوبتی های دریافت ازدواج با پیشنهاد مطرح شده در مجلس

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های خراسان شمالی به مطالبات معوق به بانک ها نیز اشاره کرد و گفت: مطالبات معوق بانک های استان ۴۵۳۰ میلیارد ریال در سال گذشته بوده که این رقم هم اکنون به چهار هزار و ۹۶۹ میلیارد ریال رسیده است.

وی وام های پرداختی ازدواج نیز اشاره کرد و افزود: از ابتدای امسال تا پایان دی ماه ۱۰ هزار و ۵۷ فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ پنج هزار و ۳۱۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.

به گفته هدایتی هم اکنون چهار هزار و ۲۳۸ نفر نیز در صف دریافت وام ازدواج هستند و احتمال می رود این رقم با توجه به مباحث مطرح شده در مجلس مبنی بر افزایش رقم، افزایش یابد.

وی در ارتباط با واحدهای تولیدی در تملک بانک درآمده نیز بیان کرد: در کشور ۲۴۰۰ کارخانه وجود دارد که به تملک سیستم بانکی درآمده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه در خراسان شمالی تعداد کارخانه های فعال و غیرفعال ۲۹۳ کارخانه است، گفت: از این تعداد ۱۴ واحد به تملک سیستم بانکی درآمده است و بیشتر آن ها زمانی به تملک درآمده اند که در اندازه یک سوله بوده و یا یک واحد تعطیل بوده اند.

وی با اشاره به اینکه سه دهم درد به تملک سیستم بانکی خراسان شمالی درآمده اند، افزود: با پیگیری های انجام شده پنج واحد تعیین تکلیف شده اند و ۹ کارخانه نیز هنوز باقی مانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha