• یکشنبه / ۵ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 99110503225
  • منبع : نمایندگی ایلام

شاهد الکترونیکی بین پلیس و راننده در زمان اعمال قانون

 شاهد الکترونیکی بین پلیس و راننده در زمان اعمال قانون

ایسنا/ایلام رئیس پلیس راه انتظامی استان ، گفت : گشت های پلیس راه به دوربین البسه مجهز می شوند.

سرهنگ "رضا همتی زاده" با اعلام این خبر، اظهار کرد: یکی  از مهمترین  قابلیت  عملکردی این دوربین ها ،کنترل و رصد رفتارهای رانندگان در حین اعمال قانون است و رابطه  بین راننده و ماموران پلیس راه  ثبت و ضبط خواهد شد .

وی افزود : این دوربین ها  با هدف ثبت و ضبط فعالیت های نیروهای پلیس طراحی شده تا مورد استفاده قرار گیرد و آمار شکایت های مردمی را کاهش می دهد.

رئیس پلیس راه انتظامی استان تاکیدکرد:  در گذشته در برخی از ماموریت ها اختلافاتی بین راننده و پلیس بوجود می آمد که بهره مندی از این تجهیزات می تواند علاوه بر حل مشکلات در راستای رعایت حقوق شهروندی در کنترل رفتار راننده و ماموران نیز موثر باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha