• جمعه / ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99111712502
  • خبرنگار : 50022

عضو کمیسیون امنیت ملی:

جمعیت ایران تا سال ۲۱۰۰ به ۳۰ میلیون نفر می‌رسد

جمعیت ایران تا سال ۲۱۰۰ به ۳۰ میلیون نفر می‌رسد

ایسنا/البرز نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی گفت: ایران در سال‌های اخیر به شدت به سمت سالمندی حرکت می‌کند و طبق پیش‌بینی سازمان جهانی بهداشت جمعیت ایران در سال ۲۱۰۰ میلادی به ۳۰ میلیون نفر خواهد رسید و این بسیار برای آینده ایران خطرناک است.

زهره الهیان در همایش الگوی سوم زن که در شهرستان ساوجبلاغ استان البرز برگزار شد،  با گرامی‌داشت تقارن دهه فجر با میلاد حضرت زهرا (س) و میلاد بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) گفت: امید داریم در گام دوم انقلاب زنان سرزمینم زمینه ساز تمدن نوین اسلامی باشند. زنان این سرزمین در حوزه های علمی، فرهنگی، اجتماعی و کارآفرینی و... فعال هستند و باعث افتخار است که پس از چهار دهه از انقلاب اسلامی بانوان این چنین می‌درخشند.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، الهیان با عنوان اینکه انقلاب اسلامی نقطه عطفی در تکامل و تحول اجتماعی شد افزود: انقلاب اسلامی طلیعه ای خواهد بود که تمدن نوین اسلامی محقق شود و ملت‌های مظلوم جهان پرچمدار ظهور حضرت ولی عصر باشند.

نماینده مردم تهران ادامه داد :حضرت امام خمینی (ره) چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب اسلامی به زنان بهای بسیار دادند و حضرت امام افق دیدشان نسبت به انقلابی گری زنان بلند بود و بعد از انقلاب اسلامی هم به شدت با تفکر گوشه نشینی و محصور کردن زنان در خانه مخالف بودند و نگذاشتند جامعه محروم از نیمی از قدرت خود باشد و اکنون شاهد هستیم زنان ایران اسلامی در حوزه، دانشگاه، صنعت، کشاورزی و... با حفظ ارزشها و جایگاه زن فعالیت می کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی در ادامه مهمترین رکن تمدن نوین اسلامی را فرهنگ دانست و گفت: دشمن قصد دارد به جوامع اسلامی تسلط فرهنگی داشته باشند و نوک پیکان تهاجم فرهنگی زنان هستند و دشمن می‌داند تا زمانی که بانوان در حوزه های مختلف موفق عمل می‌کنند نمی‌توانند بر جامعه مسلط شوند.

وی افزود: راه و بستر فرهنگ از نسل کنونی به نسل آینده خانواده  است و خانواده مهمترین بستر انتقال فرهنگ است و اگر مسؤلین از خانواده حمایت نداشته باشند این خانواده دچار اضمحلال خواهد شد و باید به دور از شعار زدگی به خانواده ها کمک کرد و فعالیت‌های فرهنگی خود را از طریق خانواده دنبال کنیم.

الهیان در جمع بانوان شهرستان های ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ گفت: به فرموده امام راحل زن باید در مقدرات اساسی مملکت دخالت کند و به همین دلیل سرکار خانم دباغ را در جایگاه فرماندهی سپاه سه  استان قرار دادند و این اقدام پیامی داشت و آن باور زنان در خدمت رسانی در جامعه و تاثیرگذاری آنان در جامعه بود.

وی با بیان اینکه امروز دشمن با تهاجم فرهنگی در تلاش است جوان ما تعهد و مسئولیت پذیری را  نداشته باشد افزود: مسؤلین در برهه‌هایی توجه به جوان امروز، ازدواج و مشکلات جوانان نکردند و مشکلات معیشتی و تهاجم فرهنگی موجب  شده جوانان از ازدواج و مسولیت پذیری در خانواده خودداری کنند و می‌بینیم که ایران در سال‌های اخیر به شدت به سمت سالمندی حرکت می‌کند و طبق پیش‌بینی سازمان جهانی بهداشت جمعیت ایران در سال ۲۱۰۰ میلادی به ۳۰ میلیون نفر خواهد رسید و این بسیار برای آینده ایران خطرناک است و باید مسؤلین فرهنگی نیز در این راه  تلاش کنند و همچنین مسولین اجرایی در فراهم سازی ازدواج، فرزندآوری و  تسهیلات برای آنان تلاش‌ کنند.

الهیان ضمن ابراز نگرانی از کاهش رشد جمعیت گفت: تغییر ساختار جمعیت ما را به سمت سالمندی پیش می‌برد و اگر در کشورهای اروپایی جریان سالمندی طی ۱۰۰ سال به تدریج اتفاق افتاد، ما طی ۳۰ سال آینده کشوری با جمعیت پیر هستیم و این در شرایطی است که زیرساخت‌های لازم را فراهم نکردیم و برای سالمندی جمعیت آماده نیستیم.

نماینده مردم تهران، شمیرانات و ری در مجلس در پایان گفت: در کمیسیون ویژه جمعیت و خانواده به امنیت شغلی زنان پرداخته شده که طبق مصوبات مجلس اخراج مادران به بهانه بارداری و شیردهی ممنوع شده و همچنین تسهیلات برای استخدام مادران دارای فرزند، بسته معیشتی، کارت مادرانه برای بهره مندی مادران از اماکن رفاهی و... از جمله اقداماتی است که در مجلس شورای اسلامی درحال پیگیری است.

بیکاری یکی از دغدغه های مهم خانواده‌های ما است

علی حدادی نماینده شهرستان‌های ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ هم در این همایش گفت: زنان انقلاب و دفاع مقدس نشان دادند که الگوی سوم "زن نه شرقی و نه غربی" است.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس ضمن تبیین مقام زن در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی عصر حاضر گفت زنان مسلمان ایرانی ثابت کردند که می‌توان عفیف بود، محجبه و شریف بود و در عین حال در عرصه های مختلف فعال و تاثیرگذار بود.

حدادی گفت: با نگاهی به کارنامه فعالیت زنان در ۴۲ سالگی جمهوری اسلامی ایران، نظاره گر فعالیت زن مسلمان ایرانی در عرصه‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، تولید، کارآفرینی و... در سطح کشور هستیم.

حدادی ضمن اشاره به حضور بانوان فعال درعرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، صنعتی، دارویی، بهداشتی، کشاورزی ورزشی و تولیدعلم و.. در منطقه حوزه انتخابیه در این همایش گفت: این نشست که با حضور زنان فرهیخته منطقه برگزار شده است نشان از توانمندی بالای بانوان استان البرز در همه عرصه ها دارد.

وی گفت: آنچه که این ظرفیت را می‌تواند به میدان بیاورد همان اعتقاد و باوری است که امام راحل(ره) این انقلاب را به پیروزی رساند، با وجود مولفه هایی همچون خدا باوری، مردم باوری و خود باوری بانوان می توانند  پرچم کشور ایران اسلامی را برافراشته تر از گذشته در قله های بزرگ جهانی به اهتزاز در آورند.

حدادی اظهار داشت:  ظرفیت های ایران اسلامی مخصوصا استان البرز و شهرستان های حوزه انتخابیه دارای نیروی انسانی با استعداد درخشانی است .همه این ها  جوانانی هستند که تولید رو به خود کفایی و حرکت را به سمت استقلال واقعی پیش میبرند . متاسفانه امروز یکی از دغدغه مهم خانواده های ما بیکاری است و یکی از وظایف اصلی مسئولین ایجاد اشتغال با هم افزایی، انسجام ، وحدت ، اراده قوی ، روحیه انقلابی و روحیه جهادی امکان پذیر خواهد بود.

وی ضمن تاکید به استمرار این همایش در ماه های آینده گفت: امیدواریم با برگزاری این همایش‌ها بتوانیم حرکت زنجیره ای محکم و استوار را در راستای ایجاد تمدن نوین اسلامی که در گام دوم اعتقاد و باور مندی است را داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۱۲:۳۰

اصلا احتیاحی به تبلیغ و تشئویق برای زاد و ولد نیست فقط کافی است که همه چبز ارزان و بیکاری رفع و زندگی راحت باشد مگر با این قیمنهای پوشک . شیر خشک .نان و گوشت ومرغ کتاب و دفتر مداد و خودکار و هزاران چیز دیگر میتوان بچه بزرگ کرد ؟

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۱۲:۳۶

بهتر ک جمعیت کم میشه با این مدیریت خیلی قوی

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۱۳:۳۴

جای خوشحالی است

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۱۵:۵۲

پول زیاد باشه هم شاد میشن ملت هم بچه دار

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۱۵:۵۶

با این حفاظتی که از منابع طبیعی و محیط زیست و جنگل ها و منابع آبی میشه اون زمان ایران به یک کشور بیابانی و غیر مسکونی تبدیل خواهد شد. دست مریزاد به مسئولین و دست اندر کاران

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۱۶:۳۶

بر اساس چه مدرکی حدس میزنی نکنه پیشگو شدی. شما مردم را فقیر کردید .عزت وکرامت را از اونا گرفتید . ابروی پدر را پیش بچه هاش بردید . جوانها را نا امید وسرخورده کردید . دزدها وقالتاقها را سر کار اوردید . درستکاران ودلسوزان را خانه نشین کردید . چطور فرزندان خود را تشویق به فرزند اوری در محیط مسموم کنیم . تا سرخورده وافسرده شوند .

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۱۱:۳۷

دقیقا

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۱۷:۴۵

ایران سی میلیون هم برایش زیاده .ایران. اقلیمش برا بیست میلیون انسان جواب میده. اگه جمعیت بیست میلیون بشه محیط زیست احیا میشه.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۰۰:۱۰

جمعیت فعلی ایران خیلی بیشتر از گنجایش آن است ، استرالیا چند برابر بیش از ایران وسعت دارد در حالیکه جمعیتش چند برابر کمتر است ، همینطور کانادا و و ... فرزند کمتر ، زندگی بهتر ، محیط زیست بهتر ...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۱۴:۰۵

احیا محیط زیست، فرهنگ و تربیت صحیح لازم دارد. 5هزار جمعیت بی رحم و آشفته هم برای حذف آثار خلقت از این اقلیم کافی است

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۲۲:۱۰

بهترین خبر برای نوه های ما

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۲۲:۱۲

تا وقتی که تمام مدیرهای اجرایی مملکت رو از توی یک دایره بسته با طرز فکر و عملکرد مشخص و کاملا مقلدانه انتخاب میکنید این مملکت بهتر از این نمیشه هیچ انتظاری از ملت نداشته باشید

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۲۲:۴۰

البته این نظر در صورتیه که جنگ یا زلزله مهیب در ایران طی یک قرن آینده اتفاق نیافته که مورد زلزله میلیون کش تهران و اطراف طبق نظر کارشناسان تا حالا هم تاخیر داشته!!!

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۲۲:۵۹

آخه با چه رویی میگید بچه بیارید خجالت نمی کشید

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۲۳:۴۰

سربازی رو به ده سال افزایش بدین . ( راهکار مجلس برای افزایش ازدواج ! )

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۲۳:۵۷

2100 که من نیستم. برام مهم نیست

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۰۰:۰۲

مهم اقایان ماندگار در حکومت و اقازاده هاست که زادو ولدشان کم نشود چون کشور ایران و ثروتهایش ملک اجدادی انها محسوب میشود. هرکس در این کشور سوزان در اتش بی قانونی و بحران های پایان ناپذیر بچه دار شود به نسل خود خیانت کرده. بحران سازی بهترین شیوه مخفی نمودن سوء مدیریتهاست.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۰۰:۱۵

با این بیکاری ها و درآمدها و قیمت‌های فضایی مواد غذایی و... باید نفس ات از جای گرم در بیاید هوس بچه کنی

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۰۲:۴۰

بخاطر سیاست های دولت هاست..لعنت به سیاستتان

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۰۵:۵۸

مسئولان مردم را به مثابه ماشین جوجه کشی گرفته اند اما اکثر مردم از خرج پوشک بچه هم بر نمیان!

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۰۸:۰۷

وقتی امثال این خانم که باید در خانه بچه زایی کنه رفته مثلا شاقل شده و بجای بچه داری و فرزند پروری به دنبال کسب پول شهرت قدرت و موقعیت اجتماعی میگرده باید هم در سال 1480 یا بقول همان خانوم سال 2100 با کاهش جمعیت مواجه شویم. البته باید یادآوری بشه که آیا بعد از 80 سال آب و غذای کافی برای 30 میلیون جمعیت خواهیم داشت چون در حال جاضر هم با تنش آبی و کمبود شدید تخم مرغ گریبان گیریم.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۰۸:۱۰

شما غصه کم شدن جمعیت را نخور. غصه خوردن اصلا برات خوب نیست.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۰۸:۱۴

مقصر کیه؟ نیازهای بدیهی و اولیه زندگی مثل مسکن، خوراک، پوشاک و.... سر به فلک زده و هیچ مسئولی پاسخگوی شرایط سخت زندگی برای مردم نیست

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۰۸:۱۸

شما 10ميليون به دنيا بياري مشكل حل ميشه

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۰۸:۲۳

باشه ممنون

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۰۹:۵۷

علی برکت اله

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۰۹:۴۸

هیچ نکردید حالا از درخت چنار میخاید میوه بده طرف بچه بیاره هم میگه این مملکت اینده نداره باید بفرستمش خارج مسئولی که بچش اونور زندگی میکنه که به فکر منو شما نیست انشالا این حرفتون به عمل بشینه وما منقرض بشیم

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۱۰:۳۴

اگر روند مهاجرت نخبگان کشور رو به کاهش نباشد و جزو نخستین کشورها در این باره باشد، جمعیت فراوان به چه کار می آید؟ ============ به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، بهرام صلواتی در نشست مهاجرت، تمنای رفتن در دانشکده فنی دانشگاه تهران عنوان کرد: در سال ۲۰۱۸، تعداد دانشجویان مهاجر از ایران ۱۲ هزار و ۷۰۰ نفر اعلام شده که از این میان رتبه ۱۲ را میان دانشجویان خارجی آمریکا دارا هستیم. وی در ادامه از نگرانی ماندگاری دانشجویان سخن گفت و افزود: ایران کشوری است که نرخ ماندگاری بالاتری در مقصد نسبت به کشور‌های هند و چین دارد. ۹۰ درصد دانشجویان ایرانی پس از اتمام تحصیل در آمریکا می‌مانند.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۱۳:۵۱

کمکمون کن بچه میاریم،میوه که نمیشه خرید ،چای میخوریم که قندم شد کیلو۱۸هزارتومن

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۹ ۰۳:۱۰

مسوولین هم شدن یه خبرگزاری کوچک. فقط واقعیتها و سختی ها رو برای ما دوباره گویی میکنن!

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۱۹ ۰۹:۱۸

چند همسری راعادی جلوه دهیدتافرزندآوری بیشترشود