• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۲۱:۵۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99112116518
  • خبرنگار : 50199

استاندار مازندران خواستار شد

حمایت از شرکت‌های تعاونی در حوزه پرنده‌نگری برای پایان شکار غیرمجاز در مازندران

حمایت از شرکت‌های تعاونی در حوزه پرنده‌نگری برای پایان شکار غیرمجاز در مازندران

ایسنا/مازندران استاندار مازندران خواستار حمایت از شرکت‌های تعاونی در حوزه پرنده‌نگری برای پایان شکار غیرمجاز در این استان شد.

احمد حسین زادگان روز سه شنبه در کارگروه اقتصادی ، سرمایه گذاری و اشتغال استان که با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سالن شماره یک استانداری مازندران برگزار شد ، با اشاره به اهمیت تعاونی ها اظهار کرد:  توسعه و کارآمدی شرکت های تعاونی در سطح ملی نیازمند اعتماد سازی عمومی است.

وی تصریح کرد:  سلب اعتماد عمومی از تعاونی ها و موانع فرهنگی را مهم ترین مشکل توسعه تعاونی ها بوده و بدون اعتمادسازی عمومی نمی توان امید چندانی به کارآمدی شرکت های تعاونی داشت.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی توسعه تعاونی ها در حوزه اقتصادی بود اما این برنامه‌ریزی تا حد زیادی موفق عمل نکرده خاطرنشان کرد: برخی از شرکت های تعاونی در حوزه اقتصادی فعالیت های چشمگیری دارند و حمایت از شرکت های  تعاونی توسعه عمران استانی از ضروریات است.

حسین‌زادگان گفت: در حال حاضر ۵ شرکت تعاونی توسعه و عمران در این استان فعالیت دارند که از ظرفیت های خوبی در حوزه عمرانی برخوردارند و باید این شرکت ها نیز مورد حمایت مالی و اعتباری برای توسعه فعالیتشان قرار بگیرند.

حسین زادگان خواهان حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شرکت های تعاونی در حوزه پرنده نگری برای پایان شکار غیر مجاز شد.

وی توانمندی مازندران را در تولید محصولات شیلاتی و آبزیان مثبت ارزیابی کرد و اظهار کرد: پایانه صادراتی محصولات شیلاتی و ماهیان خاویاری در استان در دست ساخت قرار دارد.

استاندار مازندران گفت: حمایت از زیرساخت می تواند باعث توسعه صادرات محصولات شیلاتی و ماهیان خاویاری استان شود که نتیجه آن اشتغالزایی همراه با ارزش افزوده بیشتر است و شرکت های تعاونی ماهیان خاویاری و محصولات شیلاتی در حوزه صادراتی مازندران می تواند ارزی آوری خوبی برای کشور در قالب توسعه صادرات غیر نفتی داشته باشد.

در ادامه محمد جعفر کبیری معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل ۱۱ مرکز نوآوری تعاون در مناطق مختلف کشور از جمله مازندران خبر داد.

وی گفت: بیش از ۲.۵ تا سه میلیون تعاونی فعال در دنیا وجود دارد، ۳۰۰ تعاونی برتر در این میان گردش مالی سالانه بیش از دو هزار و ۱۰۰ میلیارد دلار دارد.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: درآمدهای تعاونی‌ها از درآمدهای نفتی و بازار سرمایه بالاتر است، همچنین تعاونی‌ها ظرفیت مناسبی برای اعتمادسازی و جذب سرمایه گذاری‌های خرد مردمی دارند.

کبیری با بیان اینکه  هنوز فرهنگ مشارکت پذیری به خوبی جانیفتاده است، گفت: در ابتدای دولت، دستورالعملی بین وزارت تعاون برای نظارت هوشمند بر اعضا و هیئت مدیره ابلاغ شده است.

وی از وجود  ۱۱ مرکز نوآوری در کشور وجود خبر داد وگفت: د باید از این نهال نوپا حمایت کرد و در این راستا بودجه مستقلی برای این مراکز تخصیص داده شده است.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی احیای حمایت‌های هدفمند و قانونی از تعاونی‌های اشتغال زا را برنامه مهم بیان کرد و گفت: با کمک بانک توسعه تعاون، شش هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۶ تسهیلات پرداخت شد که این میزان به ۲۱ هزار میلیارد تومان در سال جاری خواهد رسید.

کبیری گفت: ۷۰ درصد اعتبارات بانک توسعه تعاون باید به بخش تعاون پرداخت شود و علاوه براین خطوط اعتباری مختلفی نیز با همکاری صندوق توسعه ملی برای حمایت از تعاونی‌ها تعریف شده است.

مفید غلامی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران نیز بیشتر جویندگان و بیکاران استان را فارغ التحصیلان تشکیل می دهند اظهار کرد: اقتصاد دانش بنیان بحث مهم و جهانی است اما شرایط مازندران خاص بوده زیرا جنس بیکاری در آن از نوع بیکاران تحصیلکرده است.

وی با اشاره به اینکه روندهای موجود نمی‌تواند ما را به سرمنزل مقصود برساند و مشکلات بیکاری را حل کند، گفت: تمرکز استان در این دوره به فناوری و نوآوری خواهد بود.

غلامی  یادآور شد: در حوزه اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی باید به نوآوری توجه کنیم و اولین استانی هستیم که نقشه راه نوآوری و فناوری آن در حال تدوین و نهایی شدن است.

وی با اشاره به اینکه تا سال ۱۴۰۰ نقشه راه نوآوری نهایی می‌شود، تاکید کرد: متأسفانه طی ۷۰ سال اخیر در مقوله‌ای به نام درآمد متوسط گرفتار شدیم و در این راستا باید روی اقتصاد دانش بنیان و نوآوری وفناوری تمرکز کنیم و در این بخش برنامه ریزی داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha