• یکشنبه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۷:۱۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99112619438

جشن عروسی کرونا به مهمانان هدیه کرد

جشن عروسی کرونا به مهمانان هدیه کرد
عکس آرشیوی است.

ایسنا/فارس رئیس مرکز بهداشت شهرستان زرقان اعلام کرد که برگزاری یک جشن عروسی در شهر زرقان، منجر به ابتلای شماری از مهمانان به کرونا شده است.

دکتر سید حسن احمدی گفت: به دنبال برگزاری جشن عروسی در یکی از محله‌های شهر زرقان، مواردی از ابتلا به کووید-۱۹ را شاهد بوده‌ایم.

به گزارش ایسنا به نقل از علوم پزشکی شیراز، احمدی با بیان اینکه بارها در خصوص پرهیز از برگزاری یا شرکت در مهمانی برای حفظ سلامت خود و دیگران تذکر داده شده است، گفت: متاسفانه تاکنون ۱۵ مورد ابتلا به کرونا، بین مهمانان آن جشن عروسی شناسایی شده است.

معاون شبکه و رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان زرقان خاطرنشان کرد که احتمالا شاهد افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ بین شرکت کنندگان در آن جشن عروسی خواهیم بود.

 احمدی با اشاره به شروع موج چهارم بیماری کووید-۱۹ در زرقان، از شهروندان درخواست کرد که نسبت به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی خصوصا استفاده از ماسک حین تردد خارج از خانه و پرهیز از حضور در تجمع‌ها، دورهمی‌ها و مهمانی‌ها و حفظ فاصله اجتماعی، تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، زرقان در ۲۰ کیلومتری شمال شیراز قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha