• یکشنبه / ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99122418331
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

تخریب ۶۰ تابلو و علائم هشدار دهنده در محورهای مواصلاتی زاهدان بر اثر طوفان

تخریب ۶۰ تابلو و علائم هشدار دهنده در محورهای مواصلاتی زاهدان بر اثر طوفان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای زاهدان از تخریب ۶۰ تابلو اطلاعاتی و علائم هشدار دهنده به میزان ۲۰۰ مترمربع در حوزه این شهرستان براثر طوفان شبانه روز گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا ذبیح الله میرافزود: در پی هشدارهای هواشناسی مبنی بر بروز طوفان شدید همراه با گرد و خاک در استان بویژه زاهدان تمامی نیروهای راهداری این اداره با آمادگی کامل در محورها مستقر شدند.

وی ادامه داد: در کنار تلاش بی قفه راهداران برای بازگشایی مسیرها مسدود شده به دلیل سرعت بالای ۱۰۰ کیلومتر طوفان در این شهرستان شاهد تخریب ۶۰ عدد تابلو اطلاعاتی بودیم.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای زاهدان با بیان اینکه یکی از مقوله مهم در حوزه فنی راهداری استفاده از علائم عمودی، افقی و تجهیزات ایمنی در راههاست که به منظور هدایت بهتر استفاده کنندگان از راه، پیشگیری از وقوع تصادفات و کاهش صدمات ناشی از حوادث ترافیکی بکار می روند، تاکید کرد: به منظور افزایش ایمنی تردد کاربران جاده ای همکاران ما در این اداره، سریعا نسبت به جایگزینی تابلوهای اطلاعاتی تخریب شده اقدام کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha