• شنبه / ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ / ۲۳:۵۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99123022664

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم:

کرونا برای دومین روز متوالی درقم قربانی گرفت

کرونا برای دومین روز متوالی درقم قربانی گرفت

ایسنا/قم رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه امروز نیز مانند روز گذشته شاهد فوت شدن یک‌ تَن بر اثر ابتلا به کرونا بودیم گفت: در ۲۴ ساعت گذشته یک تَن که نتیجه آزمایش کرونای آن مثبت بود جان خود را در این استان از دست داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم محمد رضا قدیر در گفت و گویی اظهار داشت: در ۲۴ ساعت منتهی به سی ام اسفندماه ۲۹ تَن با علائم قطعی کرونا در مراکز درمانی قم مورد پذیرش قرار گرفتند.

وی ۲۶ بستری جدید را مورد اشاره قرار داد و افزود: ۲۳ بیمار کرونایی که طی روزهای گذشته بستری شده بودند نیز ترخیص شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: در حال حاضر ۱۲۹ بیمار کرونایی در مراکز بیمارستانی قم بستری هستند که حال ۱۶ تَن از آنها وخیم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha