• دوشنبه / ۸ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۲:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 00061755147
  • خبرنگار : 50355

با افتتاح یک بیمارستان صحرایی

بیمارستان حکیم نیشابور از دور پذیرش بیماران کرونایی خارج می‌شود

بیمارستان حکیم نیشابور از دور پذیرش بیماران کرونایی خارج می‌شود
عکس دریافتی است

ایسنا/خراسان رضوی معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: به دنبال تکمیل ظرفیت بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور در هفته اخیر بخشی از بیمارستان حکیم این شهرستان که بیمارستان تخصصی اطفال و زنان است نیز به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافت که با افتتاح بیمارستان ۹۶ تخت خوابی سپاه در نیشابور، بیمارستان حکیم این شهرستان از دور پذیرش بیماران مبتلا به کرونا خارج شده و برای سایر بیماران ایمن خواهد شد.

قاسم مشار موحد در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: هفته گذشته و به دنبال تکمیل ظرفیت صددرصدی بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور مجبور شدیم بخشی از بیمارستان حکیم نیشابور را تخلیه و ایزوله کرده و با تجهیز ۴۰ تخت این بخش را زیر بار خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی ببریم.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه بیمارستان حکیم نیشابور بیمارستان تخصصی اطفال و زنان است و سایت بیماران ترومای شهرستان نیز در آن قرار دارد و همچنین بیماران سوانح، حوادث و... به این بیمارستان مراجعه می‌کنند، بنابراین برای اینکه یک بیمارستان ایمن در شهرستان برای بیماران غیرکرونایی داشته باشیم و در ارائه خدمت به این بیماران دچار مشکل نشویم، لازم است که هر چه سریع‌تر بخش پذیرش بیماران کرونایی این بیمارستان را از دور خارج کنیم و بیماران این بخش به بیمارستان صحرایی منتقل شوند. 

بیمارستان صحرایی نیشابور، تلاشی برای راه‌اندازی یک مرکز درمانی در حد استانداردهای رسیدگی به بیماران حاد تنفسی

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور در رابطه با راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در نیشابور گفت: با توجه به افزایش بیماران مبتلا به کرونا و به دنبال تکمیل ظرفیت بیمارستان‌های نیشابور در هفته اخیر، ایجاد بیمارستان صحرایی از نیازهای ضروری شهرستان نیشابور بود.

مشار موحد افزود: این بیمارستان صحرایی ۹۶ تخت‌خوابی به همت نیروی زمینی سپاه پاسداران و دانشکده علوم پزشکی نیشابور در سالن شهدای مدافع حرم شهرستان راه‌اندازی شده است؛ پشتیبانی و تأمین کادر نیروی انسانی این بیمارستان را نیز سپاه بر عهده گرفته‌ و مسائل مدیریتی و تأمین دارو و تجهیزات پزشکی آن بر عهده دانشکده علوم پزشکی نیشابور است.

وی ادامه داد: بیمارستان صحرایی شهید قاجاریان به یک دستگاه اکسیژن‌ساز ۶۰۰ لیتری مجهز شده‌ که پشتیبانی این دستگاه اکسیژن‌ساز از طریق تعدادی پالت اکسیژن و کپسول‌های اکسیژن است. تلاش ما این بود که در حد استانداردهای مورد نیاز بیماران حاد تنفسی، یک بیمارستان کامل برای ارائه خدمت به بیماران کرونا راه‌اندازی شود.

مشار موحد تصریح کرد: با توجه به ظرفیت دستگاه اکسیژن‌ساز مزبور فعلا ظرفیت ۴۰ تخت بیمارستان ۹۶ تخت‌خوابی مورد تأیید است. در نهایت با افتتاح این بیمارستان ظرفیت پذیرش بیماران مبتلا به کرونا در شهرستان به ۳۸۰ تا ۴۰۰ مریض افزایش یافته‌ است.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور تأکید کرد: لازم است نیروی زمینی سپاه هر چه سریع‌تر  جهت تأمین نیروی انسانی لازم برای این بیمارستان نیز اقدام کند چرا که دانشکده علوم پزشکی نیشابور در زمینه به‌کارگیری نیروی انسانی با کمبود مواجه است. در حال حاضر تمام نیروی انسانی دانشکده برای خدمت‌رسانی به ظرفیت ۳۲۰ تخت‌خوابی بیمارستان به کار گرفته‌ شده‌اند.

افزایش بیماران بستری در هفته‌ آینده دور از انتظار نیست

وی در رابطه با وضعیت فعلی شهرستان به لحاظ شیوع کرونا بیان کرد: طی روزهای پایانی هفته گذشته و اولین روز هفته جاری به قله پیک پنجم در شهرستان رسیده‌ایم اما با افزایش مجدد بیماران سرپایی در روزهای اخیر، اتصال پیک پنجم به پیک ششم پیش‌بینی می‌شود و افزایش بیماران بستری در هفته‌ آینده نیز دور از انتظار نیست. پیش از این نیز با توجه به افزایش تعداد بستری‌ها، افزایش تعداد فوتی‌ها در روزهای پایانی هفته اخیر را پیش‌بینی کردیم که متاسفانه همینگونه هم شد.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: در هفته جاری و با توجه به رفع بعضی از ممنوعیت‌ها، مردم دچار عادی‌انگاری شده و سطح رعایت پروتکل‌ها و فاصله‌گذاری اجتماعی پایین آمده است؛ این در حالی است که کارشناسان بهداشت و وزارت بهداشت با توجه به شرایط فعلی، هیچگونه آزادی رفت‌وآمد را مصوب نکرده، دستور نداده و مجاز ندانسته‌اند ولی با این وجود متاسفانه عادی‌ انگاری‌هایی در سطح شهر مشاهده می‌شود.

وی افزود: امیدواریم هر چه سریع‌تر خود مردم هم به کمک ما بیایند چرا که این بحران چیزی نیست که فقط با مداخله دستگاه‌های حکومتی و وزارت بهداشت حل شود بلکه مردم نیز باید همکاری لازم را داشته‌ باشند تا بتوان از این بحران عبور کرد.

بیمارستان ۹۶ تخت‌خوابی شهید قاجاریان نیشابور صبح روز یکشنبه، هفتم شهریور ماه، با حضور سردار سرتیپ محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، محمد صادق معتمدیان، استاندار خراسان رضوی و جمعی از مسئولان عالی‌ رتبه نیشابور در سالن شهدای مدافع حرم نیشابور به بهره‌برداری رسید.

بنا بر آمار منتشر شده از سوی روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور طی ۲۴ ساعت گذشته و در حال حاضر ۳۲۱ نفر در بیمارستان‌های نیشابور به دلیل ابتلا به کرونا بستری هستند که متاسقانه ۱۱ نفر نیز در شبانه‌روز گذشته قربانی کرونا شدند.

از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا کنون کل فوتی‌های کرونا در نیشابور به ۱۳۲۰ نفر رسیده‌ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha