• سه‌شنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۸:۳۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400011707522
  • خبرنگار : 50214

طرح کارت پارک الکترونیک یزد در شورای یزد به تصویب رسید

طرح کارت پارک الکترونیک یزد در شورای یزد به تصویب رسید

ایسنا/یزد طرح کارت پارک الکترونیک در دویست و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر یزد به تصویب رسید.

این طرح با برنامه‌نویسی سازمان فاوا و اجرا از سوی مدیریت کنترل ترافیک شهرداری یزد در دستور کار قرار گرفته است.

براساس این طرح ۳۰ دقیقه اول رایگان، ۳۰ دقیقه دوم ۳۰۰۰۰ ریال، ۳۰ دقیقه سوم و چهارم هر کدام ۲۰۰۰۰ ریال، ۳۰ دقیقه پنجم و ششم  هر کدام ۲۵۰۰۰ ریال و بعد از ۳ ساعت، پارک خودرو غیرمجاز بوده و مشمول جریمه می‌شود.

همچنین بر طبق این مصوبه، تعرفه عوارض خیابان قیام برای یک ساعت اول رایگان و برای ساعت‌های بعدی هر ۳۰ دقیقه ۵۰۰۰۰ ریال محاسبه می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از شورای اسلامی شهر یزد، شهرداری براساس این مصوبه مکلف شد این طرح را در مرحله اول به صورت آزمایشی در حداکثر سه خیابان که هر یک دارای ظرفیت پارکینگ عمومی باشند، اجرا و نتایج آن را به شورا ارائه کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha