• دوشنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400020603510
  • خبرنگار : 50126

مدیرکل کمیته امداد استان خبر داد:

میزان اشتغال مددجویان ایلامی تا پایان امسال ۲ برابر می‌شود

میزان اشتغال مددجویان ایلامی تا پایان امسال ۲ برابر می‌شود

ایسنا/ایلام ‍ مدیرکل کمیته امداد امام خمینی«ره» استان ایلام گفت: بر اساس هدف گذاری و برنامه ریزی صورت گرفته امسال حجم فعالیتهای اشتغال زایی این نهاد برای مددجویان در استان بیش از دوبرابر سال گذشته خواهد بود.

«قنبر موسی نژاد» در نشست با کارکنان حوزه اشتغال و خودکفایی استان،  اظهار کرد:  ایجاد اشتغال از طریق طرح راهبری شغلی  یکی از برنامه های کمیته امداد در این حوزه است و  نیمی از طرحهای اشتغال‌زایی که امسال برای مددجویان و نیازمندان ایجاد می شود از این طریق خواهد بود و برای تحقق این هدف ما باید برای دریافت اعتباری معادل دو برابر اعتبار سال۹۹ آمادگی داشته باشیم.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان صرف اشتغال زایی نیازمندان استان شد و در زمینه ایجاد اشتغال یکی از ۴ استان برگزیده کشور بودیم، افزود: در همین مدت بیش از ۲ هزار خانواده مددجو از طریق برنامه های اشتغال‌زایی توانستند به توانمندسازی برسند.  

موسی نژاد تصریح کرد: به همت کارکنان حوزه اشتغال این نهاد سال گذشته دو ماه قبل از پایان سال توانستیم به ۱۰۰ درصد برنامه هدف گذاری شده  در زمینه اشتغال دست پیدا کنیم و در زمینه جذب  اعتبارات اشتغال زایی نیز از چند استان برتر کشور بودیم.

وی با عنوان اینکه هدف نهایی کمیته امداد توانمند شدن قشر مددجو و نیازمند است، تصریح کرد: ایجاد اشتغال یکی از مهم ترین زمینه های توانمندسازی مددجویان بوده و برنامه امداد این است که حداقل ۳۰ درصد مجریان طرحهای اشتغال زایی بتوانند به توانمندسازی برسند.

وی با عنوان اینکه تلاش برای توانمندسازی مددجویان ، پشتیبانی و مانع زدایی برای ایجاد اشتغال پایدار و درآمد باثبات در اولویت برنامه‌های کمیته امداد قرار گرفته است، تصریح کرد: دو کلان پروژه راهبری شغلی و هدایت شغلی  و نیز  اشتغال از طریق کاریابی  در سال ۱۴۰۰ در کنار پرداخت تسهیلات قرض الحسنه  همچنان راهبردهای اصلی برنامه اشتغال کمیته امداد هستند، ضمن اینکه همه باید به موضوع برون‌سپاری بخشی از فعالیت‌های اشتغال خصوصا در موضوع هدایت شغلی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام پایین بودن فرهنگ کار و تلاش در این استان را یکی از موانع توانمندسازی برشمرد و گفت: به همین خاطر عدم استقبال  مددجویان از طرحها و برنامه های اشتغال‌زایی و مقاومت آنان در این زمینه یکی از موانع پیش روی این نهاد در اجرای برنامه های توانمندسازی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha