• شنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1400021812145
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

با امضای تفاهمنامه جهاددانشگاهی و وزرش و جوانان آذربایجان غربی پیگیری می‌شود

مهارت آفرینی شغلی و زندگی برای سربازان

مهارت آفرینی شغلی و زندگی برای سربازان

ایسنا/آذربایجان غربی تفاهمنامه همکاری فیمابین جهاددانشگاهی آذربایجان غربی و اداره کل ورزش و جوانان استان در خصوص اجرای طرح سرباز مهارت در محل دفتر حوزه ریاست اداره کل ورزش و جوانان استان به امضا رسید.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی این تفاهمنامه با حضور روسا و معاونان هر دو طرف با موضوع هماهنگی و نظارت بر فرآیند آموزش سرفصل های مصوب برای نیروهای وظیفه استان به امضا رسید.
در این جلسه پورایراندوست مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی، جهاددانشگاهی استان را یکی از فرصت های مغتنم برای توسعه همکاریهای بین دستگاهی در حوزه های مختلف مرکز نوآوری و سرباز مهارت و اجرای طرح های مطالعاتی و فرهنگی مشترک در حوزه ورزش و جوانان عنوان و خاطرنشان کرد:با انرژی مضاعفی که از همکاریهای بی نظیر بین دستگاهی با جهاددانشگاهی در تمامی سطوح مشاهده می شود امیدواریم فعالیتهای مشترک هر روز کیفی تر و کمی تر از گذشته شود.
همچنین امین رستم زاده رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی در ابتدای این جلسه با تشریح زمینه های همکاری مشترک اظهار کرد:تجربه موفق از خروجی فرهنگ کار تیمی سازمانی جهادی با دستگاههایی چون ورزش و جوانان، اداره کار، ستادکل نیروهای مسلح و سایر دستگاهها نشان می دهد هم افزایی حاصله بر اساس مدل طراحی شده جهاددانشگاهی قابل تعمیم به تمامی دستگاهها برای خروجی مدار کردن پروژه های مختلف پژوهشی، مهارتی، کارآفرینی، فرهنگی و اقتصادی است تا مردم حلاوت جهاد علمی را هر روز متمایزتر و ملموس تر از سوی دستگاهها و نهادهای دولتی بچشند.
وی حساسیت و جدیت جهاددانشگاهی به نتایج عملی طرح ها و پروژه ها را بسیار متفاوت تر از سایر مدل های موجود عنوان و خاطرنشان کرد: برای این موضوع در این طرح فاخر جهاددانشگاهی اقدام به طراحی یک زیست بوم اشتغال آفرینانه کرده که پس از اغنای فکری و مهارت آفرینی عملی سربازان عزیز برای گرفتن خروجی مشخص مقرر گردیده تا در مرحله بعد با قرار گرفتن آنان در محیط های نوآورانه و کارآفرینانه جهاددانشگاهی از جمله دو مرکز نواوری مشاغل مبتنی بر فناوری اطلاعات و مرکز نواوری کشاورزی هوشمند و نیز مرکز رشد تخصصی کشاورزی جهاددانشگاهی،  مهارت علمی و تئوری یک گام کیفی تر به اشتغال آفرینی و کارآفرینی واقعی نزدیکتر شود و تجربه ارزشمند و عملی سربازان مهارت دیده در این محیط ها هر چه کیفی تر رقم خواهد خورد.
وی تدوین و طراحی کتب تخصصی و منابع آموزشی متناسب با ادبیات ذهنی و روانی سربازان برای اخذ خروجی هر چه کیفی تر از دوره ها را از دیگر نتایج عملی و علمی کارگروههای تخصصی این طرح ملی در جهاددانشگاهی ذکر کرد.
مدت این تفاهمنامه به مدت یکسال بوده و در پنج گام اجرایی خواهد شد که در ۵ مرحله شامل یک مرحله قبل از شروع خدمت مقدس سربازی و سه مرحله آن حین خدمت و مرحله آخر بعد از خدمت  شامل دوره آموزش مهارت های زندگی به میزان ۳۴ ساعت و مهارت های عمومی و کارآفرینی به میزان ۵۴ ساعت به صورت آموزش های نظری و عملی با همکاری جهاددانشگاهی، اداره کل ورزش و جوانان و نیروهای مسلح استان انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha