• یکشنبه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400033023021
  • خبرنگار : 50214

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

تحقق سرمایه‌گذاری ۱۶ میلیارد تومانی در طرح‌های منتخب سکوی پرتاب یزد

تحقق سرمایه‌گذاری ۱۶ میلیارد تومانی در طرح‌های منتخب سکوی پرتاب یزد

ایسنا/یزد رویداد «سکوی پرتاب یزد» اول بهمن ۱۳۹۹ با همکاری صندوق پژوهش و فناوری استان یزد، پارک علم و فناوری استان یزد، صندوق نو آوری و شکوفایی و مجموعه ۱۰۰استارت آپ برگزار شد و با بیش از ۴۰ میلیارد تومان مجموع ارزش سرمایه‌گذاری موافقت شده، رکورد کشور در این رابطه را شکست.

«محمد سپهر» مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد بعد از گذشت حدود پنج ماه از این رویداد راجع به میزان موفقیت سرمایه‌گذاری‌های این رویداد به خبرنگار ایسنا می‌گوید: ۲۹۶ طرح در ابتدای این رویداد اعلام امادگی کردند ولی به دلیل خام بودن بسیاری از این طرح‌ها یا کامل نبودن مدارک، رتبه بندی آن‌ها انجام شد و نهایتاً ۵۸ طرح برای ارائه در حضور داوران در رویداد انتخاب شدند.

وی از پذیرش اولیه ۳۶ طرح توسط داوران رویداد خبر می‌دهد و اضافه می‌کند: از این تعداد ۱۲ طرح به دلایل مختلف از جمله پیدا کردن سرمایه‌گذار دیگر یا عدم رضایت از مفاد قرارداد مشارکت، انصراف دادند.

سپهر عنوان می‌کند: شش نفر از صاحبان طرح‌های پذیرفته شده نیز ترجیح دادند مبلغ مصوب را در قالب تسهیلات دریافت کنند و ۱۰طرح هم در حال تکمیل مدارک خود برای عقد قرارداد هستند.

مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان به انعقاد قرارداد سرمایه گذاری با هشت طرح برگزیده رویداد سکوی پرتاب یزد اشاره و اظهار می‌کند: مبلغ سرمایه‌گذاری شده در این طرح‌ها، ۱۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بوده است.

وی در ادامه از تصور اشتباه بعضی افراد از این رویداد سخن می‌گوید و تصریح می‌کند: این تصور که تمام طرح‌های پذیرفته شده در این رویداد به سرمایه‌گذاری منجر می‌شوند، اشتباه است و در واقع کارشناسان و داوران این رویداد تایید کردند که این طرح‌ها و شرکت‌ها قابل سرمایه‌گذاری هستند اما بعد از آن باید توافقاتی با شرکت‌ها از جمله میزان سهام واگذاری، قیمت سهام‌ها و نحوه مشارکت انجام بگیرد.

سپهر ادامه می‌دهد: این موضوع محل اختلاف در اکثر شرکت‌ها بوده که با بعضی از آنها به توافق رسیدیم و با بعضی دیگر به توافق نرسیدیم بنابراین بخش عمده ای از فرآیند مشارکت بعد از رویداد انجام می شود و خیلی طبیعی است که برخی از این طرح‌ها منجر به سرمایه‌گذاری نشود.

وی به رکورد میزان سرمایه گذاری رویداد سکوی پرتاب یزد در کشور اشاره و بیان می‌کند: در مورد پذیرش اولیه همچنان در کشور اول هستیم و در همین میزان ۱۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان که تاکنون سرمایه‌گذاری انجام شده، از عدد اولیه طرح های پذیرفته شده استان های دیگر بالاتر هستیم.

سپهر برگزاری این رویداد را یک موفقیت بزرگ در استان می‌داند و می‌گوید: این رویداد به دلایل متعدد از جمله ارائه تعداد بالایی از طرح های خلاقانه و ایجاد شور و نشاط در اکوسیستم فناوری و نوآوری استان بسیار ارزشمند بود.

وی خاطرنشان می‌کند: بعد از اتمام رویداد نیز بیش از ۵۰ طرح برای سرمایه گذاری به صندوق پژوهش و فناوری ارائه شد که پس از بررسی، سرمایه گذاری روی تعدادی از آن‌ها صورت گرفت.

سپهر یکی از کارهای اصلی صندوق پژوهش و فناوری استان یزد را سرمایه گذاری روی طرح های فناورانه می‌خواند و می‌گوید: این کار همچنان ادامه دارد و رویداد سکوی پرتاب وسیله ای برای معرفی این خدمت به عموم جامعه بود.

این مسئول در پایان نیز تصریح می‌کند: خوشبختانه این هدف محقق شده و در حالی که سالانه حدود ۳۰ طرح برای سرمایه گذاری به صندوق ارائه می شد، بعد از این رویداد و با گذشت حدود ۵ ماه از آن، ۵۵ طرح جدید برای سرمایه گذاری به صندوق ارائه شده که این امر نشان دهنده رونق بحث سرمایه گذاری در استان یزد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha