• شنبه / ۵ تیر ۱۴۰۰ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400040503302
  • خبرنگار : 50046

خرید تضمینی گندم در خراسان شمالی از مرز ۱۰ هزار تن گذشت

خرید تضمینی گندم در خراسان شمالی از مرز ۱۰ هزار تن گذشت

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی از خرید بیش از ۱۰ هزار تن گندم در سطح استان خبر داد.

سید جلال موسوی گفت: تاکنون بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان به صورت تضمینی در مراکز خریداری شده است که از این میزان بیش از ۷۰۰ تن آن در سیلوی دولتی شهید سردار قاسم سلیمانی خریداری و مابقی آن نیز در سایر کمیسیون های فعال در شهرستان ها آشخانه، اسفراین، شیروان، جاجرم و کمیسیونه ای مباشر (تعاون روستایی )در سطح استان خریداری شده است .

وی افزود: پیش بینی می شود ۹۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در سال جاری خریداری شود.

موسوی ادامه داد: از آغاز زمان خرید گندم طی سال جاری تاکنون مبلغ بیش از سه میلیارد تومان از وجوه گندمکاران استان پرداخت شده است.

وی تعداد مراکز خرید گندم در خراسان شمالی را طی امسال ۲۶ مرکز اعلام کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha