• چهارشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400042316899
  • خبرنگار : 50184

ماجرای درگیری در بیمارستان فارابی کرمانشاه چه بود؟

ماجرای درگیری در بیمارستان فارابی کرمانشاه چه بود؟

ایسنا/کرمانشاه معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه انتشار اخباری مبنی بر حمله اراذل و اوباش به بیمارستان فارابی کرمانشاه را تکذیب کرد.

حمید بهرام زاده در نشست ستاد کنترل مجرمین حرفه ای و سابقه دار که امروز( 23 تیر) در دادگستری کرمانشاه برگزار شد، بااشاره به انتشار تصاویر و اخباری از وقوع درگیری در بیمارستان فارابی کرمانشاه در فضای مجازی، اظهارکرد: در این تصاویر و اخبار عنوان شده اراذل و اوباش قمه به دست به بیمارستان فارابی کرمانشاه حمله کرده اند که آن را تکذیب می کنیم.

وی در توضیح جزییات این حادثه گفت: اخیرا خانواده ای که فرزندانشان بیمار روانی بوده به بیمارستان فارابی مراجعه می کنند که پزشک بیمارستان پس از معاینه بیمار اعلام می کند که فرزند این خانواده باید بستری شود.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه افزود: این فرد پس از تشخیص پزشک مبنی بر لزوم بستری شدن، عصبانی شده و اقدام به تهدید می‌کند و در ادامه با مراجعه مجدد به بیمارستان تهدیدات خود را عملی می کند.

وی گفت: متاسفانه انتشار این خبر در فضای مجازی باعث شد تا شبکه های معاند خدمات رسانی در بیمارستان فارابی کرمانشاه را زیر سوال ببرند، درحالیکه این اخبار از اساس اشتباه بود.

بهرام زاده در ادامه به انتشار کلیپ هایی از نزاع اراذل و اوباش در سطح کرمانشاه طی هفته های اخیر هم اشاره کرد و گفت: این اخبار امنیت جامعه را خدشه دار می کند و احساس ناامنی را سرایت می دهد. از سوی دیگر ذهنیت عمومی نسبت به مردم کرمانشاه را خراب می کند.  

وی با تاکید براینکه برای مقابله با وقوع چنین جرائمی در جامعه باید اقداماتی در دستور کار قرار گیرد، اعلام کرد: باید در حوزه فرهنگی برای بالا بردن آستانه تحمل افراد جامعه با همکاری دستگاه های ذیربط اقداماتی اجرایی شود و صرفا به برخورد نیروی انتظامی و دستگاه قضایی اکتفا نشود.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه با تاکید براینکه مقابله با مرتکبین جرائم خشن نیز باید جدی تر شود، اظهار کرد: انتظار مردم از  پلیس و دستگاه قضایی دستگیری به موقع مرتکبین جرائم خشن و برخورد بازدارنده با آنها است.

وی خاطرنشان کرد: هرچند در حوادث اینچنینی پلیس همواره تلاش کرده تا به موقع حضور پیدا کند، اما به نظر می رسد نیازمند تشکیل یک تیم واکنش سریع آماده هستیم تا سریع و به موقع به این حوادث ورود کنند.

بهرام زاده ادامه داد: برای رسیدگی سریعتر به چنین پرونده هایی باید شعب ویژه ای هم تشکیل داد و اشد مجازات را برای مرتکبین در نظر گرفت تا مردم ببینند که برخوردها جدی است.

وی افزود: پس از دستگیری و تشکیل پرونده برای مجرمین حرفه ای، باید اطلاع رسانی مرحله به مرحله در خصوص این پرونده ها انجام گیرد تا مردم در جریان برخورد دستگاه قضایی قرار گیرند و نباید به صرف انتشار خبر دستگیری این مجرمین اکتفا کنیم.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه در ادامه عنوان کرد: از نیروی انتظامی می خواهیم مکان هایی که در آن اقدام به فروش آلات جرم می کنند را شناسایی و جمع آوری کنند.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha