• سه‌شنبه / ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۸:۲۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400051208017
  • منبع : نمایندگی ایلام

مدیرکل انتقال خون استان خبر داد:

افزایش ۲۲ درصدی اهداء خون در ایلام

افزایش ۲۲ درصدی اهداء خون در ایلام

ایسنا/ایلام مدیر کل انتقال خون استان ایلام گفت: هرچند میزان اهدای خون در چهار ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۲ درصد افزایش داشت اما شیوع کرونا و ناآگاهی اجتماعی در خصوص این بیماری و عدم مراجعه مردم برای اهدای خون در آن مقطع زمانی در کاهش اهدای خون بی تاثیر نبود.

دکتر «مهدی اکبری دهبالایی» در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه خانواده‌ها باید به نقش موثر خود در اهدای خون به عنوان یک عمل نیک و نجات بخش جان انسان‌ها واقف باشند، اظهار کرد: همه افراد قبل از اهدا خون توسط پزشک مستقر در پایگاه انتقال خون معاینه می‌شوند و با توجه به آزمایش‌های گرفته شده شرایط مراجعه کنندگان برای اهدای خون مشخص می‌شود.
وی به افزایش ۲۲ درصدی اهدا خون در ایلام اشاره و اضافه کرد: میزان اهدای خون در چهار ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۲ درصد افزایش داشته که البته شیوع کرونا و ناآگاهی اجتماعی در خصوص این بیماری و عدم مراجعه مردم برای اهدای خون در آن مقطع زمانی در کاهش اهدای خون بی تاثیر نبود.
مدیر کل انتقال خون استان ایلام اضافه کرد: طی چهار ماه گذشته ۱۰ هزار فرآورده خونی توزیع شده که مازاد این تعداد در حدود سه هزار فرآورده از طریق شبکه ملی خون رسان به دیگر استان‌ها ارسال شده است.
اکبری با بیان اینکه پنج هزار و ۵۷۱ نفر اهدا کننده در چهار ماهه سال جاری به انتقال خون ایلام مراجعه کردند، تصریح کرد: از این تعداد نزدیک به ۸۵ درصد موفق به اهدای خون شدند که ۳۳ درصد این افراد باسابقه، ۵۲ درصد مستمر، پنج درصد بانوان و مابقی مراجعه کننده های بار اولی بوده اند.
وی با اشاره به اینکه اهدای خون با سلامت منافات ندارد، عنوان کرد: معمولا ۱۵ تا ۲۰ درصد از مراجعه کنندگان با صلاحیت پزشکان به طور موقت یا دائمی از اهدای خون معاف و ممنوع می‌شوند.
مدیر کل انتقال خون استان ایلام از جوانان و بانوان خواست در فرایند اهدای خون بیشتر مشارکت داشته باشند چرا که میزان اهدای خون در این گروه‌ها به نسبت جمعیت شان کم است و همچنین مقدار مصرف خون در استان در حال افزایش است.
اکبری با بیان اینکه تعداد اهداکنندگان بانو در استان ایلام در حال حاضر پنج درصد است، اظهار کرد: در طول ۱۰ سال اخیر این تعداد هشت درصد بود که به تدریج به این میزان کاهش یافته و البته تغییر در سبک زندگی‌ها در کاهش این موضوع نیز بی تاثیر نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha