• پنجشنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400051410061
  • منبع : ستاد دیه کشور

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مطرح کرد:

تجهیز کارگاه های دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان شمالی نیازمند افزایش اعتبارات

تجهیز کارگاه های دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان شمالی نیازمند افزایش اعتبارات

ایسنا/خراسان شمالی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان شمالی گفت: تا زمانی که مهارت آموزی به گفتمان ملی تبدیل نشود، به شرایط مطلوب دست پیدا نمی‌کنیم.

مسعود قاضی پور شیروان، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه برای تحقق شعار سال که مقام معظم رهبری تاکید فراوانی داشتند، توسعه آموزش مهارتی راهگشا است، ادامه داد: بر کسی پوشیده نیست که تلفیق آموزش و مهارت، نقش اساسی در رفع مشکلات معیشتی، پرورش جوانان ماهر و متخصص و... دارد و این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه فنی و حرفه‌ای باید مکمل نظام آموزشی باشد، اظهار کرد: آموزش فنی و حرفه‌ای باید از سنین پایین‌تر برای دانش‌آموزان نیز شروع شود و گسترش این موضوع می‌تواند منجر به ایجاد اشتغال و رفع مشکلات معیشتی در استان و در کشور شود.
قاضی‌پور شیروان با تأکید بر اینکه تا زمانی که مهارت‌آموزی به گفتمان ملی تبدیل نشود راه به جایی نخواهیم برد، اضافه کرد: تبدیل مهارت آموزی به گفتمان ملی از وظایف ما است و این مهم نیازمند همکاری تمام ارگان‌های مربوطه مانند دانشگاه‌های علمی کاربردی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و.... است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان شمالی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد دانش آموختگان در کشورهای پیشرفته جذب دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای می‌شوند، اظهار کرد: این آمار در کشور ما ۱۳ درصد است که باید افزایش چشمگیری پیدا کند تا بتوانیم در گسترش مهارت آموزی موفق عمل کنیم.
وی با بیان اینکه در سال ۹۰، مقام معظم رهبری فنی و حرفه ای را به پنجه‌های کارآمد تشبیه کرده‌اند، افزود: ۶۴ درصد از فارغ‌التحصیلان در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش وارد بازار کار می‌شوند.
قاضی‌پور شیروان با اشاره به اینکه ۴۲ رشته فنی در کاردانی و کارشناسی( مهندسی حرفه‌ای ) در آموزشکده‌های استان وجود دارد، اظهار کرد: ۱۲ رشته جدید نیز در سال جاری به رشته‌های موجود استان افزوده‌ می‌شود و در حال حاضر دو هزار و ۶۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان شمالی با تأکید براینکه سرانه اعتبارات دانشگاه فنی و حرفه‌ای به نسبت دانشگاه‌ها دیگر اندک است، اظهار کرد: برای تجهیز کارگاه‌های استان نیاز است که اعتبارات مربوطه افزایش پیدا کند و این مسئله نیز نیازمند حمایت مسئولان استانی و کشوری است.
قاضی‌پور شیروان در پایان بیان کرد: برای سوق دادن افراد به دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیاز است که مسئولان نیز حمایت کنند تا بتوانیم دانشجویان ممتاز بیشتری را در این دانشگاه جذب کنیم و قدم‌های مؤثرتری برای توسعه استان و کشور برداریم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha