• شنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400062720120
  • خبرنگار : 50181

استاندار کرمانشاه:

ترجیحم این است در کرمانشاه ادامه ندهم/ موانع زیادی جلوی راه بخش خصوصی است

ترجیحم این است در کرمانشاه ادامه ندهم/ موانع زیادی جلوی راه بخش خصوصی است

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با بیان اینکه هرآنچه در توان داشتم برای کرمانشاه انجام دادم، گفت: ترجیح می‌دهم دیگر در کرمانشاه ادامه مسئولیت ندهم، زیرا مردم با هدف تغییر به دولت سیزدهم رای دادند و تغییر هم امیدآفرین است.

 هوشنگ بازوند در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که امروز (۲۷ شهریور ) برگزار شد، با اشاره به روی کار آمدن دولت سیزدهم و تغییر احتمالی استانداران، افزود: ترجیح من این است که دیگر در کرمانشاه ادامه ندهم، زیرا وقتی مردم به دولت سیزدهم رای دادند یعنی درخواست تغییر داشتند و بهتر است این تغییرات انجام شود، زیرا تغییر امید آفرین خواهد بود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در این چهار سال هر آنچه در توان داشتیم برای کرمانشاه انجام دادیم، یادآور شد: البته کارهای نیمه‌تمام و پروژه‌های انجام نشده‌ای هم داریم که حتما در روز تودیع به جای اینکه به عملکرد چهار ساله اشاره کنم، از آنها یاد خواهم کرد.

 بازوند با بیان اینکه در روزهای باقیمانده تا پایان فعالیتم به هیچ عنوان کم کاری نخواهم داشت، ادامه داد: هر روز باید مانند روز اول به تعهد کاری که برای مردم داشتیم عمل کنیم و تا روزی که در اینجا مشغول به فعالیت هستم سر سوزنی از وظایف خود عدول نخواهم کرد، زیرا انجام امور مردم بزرگترین تکلیفی است که بر گردن مدیران نهاده شده است.

 وی با بیان اینکه کوچکترین قصوری نه از شخص من و نه از مدیران پذیرفته نیست، تاکید کرد: این سم مهلکی برای توسعه استان است که مدیران به بهانه جابجایی کم کاری کنند و در امور وقفه بیاندازند.

پرچم توسعه کرمانشاه را به بخش خصوصی بدهیم

موضوع دیگری که استاندار کرمانشاه به آن اشاره کرد لزوم توجه به بخش خصوصی به عنوان پیشران توسعه بود و گفت: باید پرچم توسعه و پیشرفت کرمانشاه را به بخش خصوصی بدهیم.

وی از بخش خصوصی به عنوان ظرفیتی عظیم یاد کرد و یادآور شد: هر چقدر بخش خصوصی ضعیف باشد، فاصله بیشتری با توسعه خواهیم داشت.

بازوند معتقد است، اینکه چشم امید داشته باشیم که توسعه صرفا توسط دولت‌ها صورت گیرد در هیچ کشوری محقق نخواهد شد و یکی از مهمترین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیز درون‌زا بودن آن و اتکا به مردم و بخش خصوصی است.

 وی با تاکید بر لزوم برداشتن موانع پیش راه فعالیت‌های بخش خصوصی، اظهار کرد: متاسفانه هم اکنون موانع سختی جلوی راه فعالیت بخش خصوصی در کرمانشاه است که بخش قابل توجهی از این موانع نرم‌افزاری و ذهنی است و قابل حل می باشد.

استاندار کرمانشاه حل موانع پیش روی فعالیت بخش خصوصی را نیازمند مدیران ریسک‌پذیر دانست و افزود: مدیران باید هر آنچه که در توان دارند، برای پیشبرد کارهای بخش خصوصی انجام دهند.

وی معتقد است، فردی که در این شرایط اقتصادی همه سختی ها را می پذیرد و با سرمایه‌گذاری به دنبال ایجاد اشتغال و توسعه در کرمانشاه است، باید همه جانبه حمایت شود.

 به گفته مدیر ارشد استان کرمانشاه سرمایه جریان سیالی است که اگر در کرمانشاه از آن حمایت نکنیم به استان‌های دیگر خواهد رفت، زیرا نمی‌توانیم توقع داشته باشیم کسی که سال ها برای به دست آوردن سرمایه زحمت کشیده، اکنون آن را در کرمانشاه به ضرر تبدیل کند.

بازوند سپس از مزایای فعالیت بخش خصوصی قدرتمند در استان یاد کرد و ادامه داد: علاوه بر کمک به توسعه و اشتغال، بخش خصوصی می‌تواند بخش زیادی از هزینه‌های اجتماعی را در استان تقبل کند.

 وی احداث چند مجموعه ورزشی با هزینه نزدیک به ۲۵ تا ۳۰ میلیارد تومان توسط گروه مدلل را نمونه ای از فعالیت‌های اجتماعی بخش خصوصی در کرمانشاه برشمرد و یادآور شد: بخش خصوصی می‌تواند حامی جدی برای ورزش استان نیز باشد.

 بازوند از پیگیری‌هایی که برای جذب بخش خصوصی برای حمایت از فوتبال کرمانشاه انجام شده یاد کرد که نتیجه خاصی نداشته و افزود: اگر بخش خصوصی خیلی قدرتمندی داشتیم می توانست مانند مس کرمان سالانه ۲۰ تا ۳۰ میلیارد تومان برای ورزش استان هزینه کند.

 استاندار کرمانشاه نمونه دیگری از معایب نداشتن بخش خصوصی قدرتمند در استان را از دست رفتن فرصت گرفتن یک ایرلاین برای کرمانشاه دانست و تاکید کرد: هر چه تلاش کردیم یک بخش خصوصی را در این زمینه پای کار بیاوریم، موفق نشدیم.

 استاندار کرمانشاه سپس از مزیت های متعددی که کرمانشاه برای جذب سرمایه‌گذاری دارد یاد کرد و گفت: منطقه آزاد تجاری قصرشیرین یکی از مهم‌ترین این مزیت‌هاست.

 بازوند از منطقه آزاد تجاری قصرشیرین به عنوان یکی از بهترین مناطق آزاد کشور یاد کرد که دارای دو پایانه رسمی و گمرک برای دسترسی به بازار عراق است.

 وی اضافه کرد: یکی دیگر از ظرفیت هایی که می تواند بخش خصوصی را به خود جذب کند، سامانه گرمسیری و ایجاد صنایع تبدیلی در حاشیه آن است که نباید به راحتی از کنار این ظرفیت بگذریم.

وی معتقد است، افزایش ۳۵۰ هزار تنی تولیدات کشاورزی در سرپل ذهاب که دستاورد ایجاد سامانه گرمسیری است تنها بخش کوچکی از مزیت‌های  این سامانه را نشان می دهد.

 استاندار کرمانشاه با بیان اینکه برای حوزه نفت و گاز استان هم پروژه هایی تعریف شده که می‌تواند زمینه‌ای برای جذب بخش خصوصی باشد، تاکید کرد: سند توسعه نفت و گاز استان تهیه شده و شورای راهبردی آن به زودی در استان تشکیل جلسه خواهد داد.

 به گفته بازوند، پروژه‌هایی که در حوزه نفت و گاز استان کرمانشاه تعریف‌شده می‌تواند ۷۰ تا ۷۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به استان جذب کند.

 استاندار کرمانشاه از روند مناسب اجرای این پروژه ها نیز یاد کرد که در اسلام آباد، سنقر و ... در دست اقدام هستند.

 استاندار کرمانشاه دهکده لجستیک که می‌تواند پایلوت غرب کشور باشد را نیز از دیگر بخش‌های مهم برای جذب سرمایه‌گذاری در استان کرمانشاه برشمرد و خاطرنشان کرد: ۲۰۰ هکتار در این دهکده برای بخش خصوصی اختصاص یافته که دولت وظیفه دارد زیرساخت‌های آن را فراهم کند و بخش خصوصی باید برای استفاده بهینه از آن پای کار بیاید.

بانک‌ها برای کمک به بحران بیکاری پای کار بیایند

موضوع دیگری که استاندار کرمانشاه در این جلسه به آن اشاره کرد وضعیت سیستم بانکی استان و همکاری آنها در چهار سال گذشته بود و افزود: بانک‌ها در مجموع در این مدت عملکرد خوبی خصوصا در بحث زلزله ارائه دادند، زیرا باور داشتند که در این بحران باید پای کار بیایند.

بازوند با بیان اینکه بانک ها اکنون نیز باید از بیکاری کرمانشاه به عنوان یک بحران جدی یاد کنند و پای کار بیایند، خاطرنشان کرد: نباید فراموش کنیم که اقتصاد کشور به خصوص استان های زاگرس نشین بانک محور است.

وی معتقد است، بانک‌ها به تنهایی می‌توانند ۵۰ درصد بار شعار سال یعنی تولید، پشتیبانی ها و مانع‌زدایی‌ها را تحقق بخشند.

بازوند خواستار همکاری بیشتر بانک ها خصوصاً در زمینه پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش برای فعالان بخش خصوصی شد.

 وی همچنین خواستار تعیین تکلیف امهال تسهیلات بانکی مناطق زلزله زده شد و گفت: لازم است مدیران استانی بانک ها پیگیری‌های لازم را در این زمینه انجام دهند و ما نیز در بعد ملی رایزنی‌ها را انجام دادیم.

بازوند گفت: این موضوع باید تعیین تکلیف شود، زیرا هر چقدر بیشتر طول بکشد بازپرداخت و وصول تسهیلات نیز سخت تر خواهد شد.

 استاندار کرمانشاه به مدیران بانک‌ها اطمینان داد که قطعا توافق برای امهال این تسهیلات صورت خواهد گرفت.

از نظر رعایت پروتکل‌های بهداشتی استان ۲۷ کشوریم

نکته پایانی که استاندار کرمانشاه به آن اشاره کرد شرایط نامناسب بیماری کرونا در استان بود و گفت: متاسفانه با وجود آن که به پیک قله بیماری رسیدیم و در حال عبور از آن هستیم، اما سیر نزولی در استان به ندرت حرکت می‌کند.

بازوند از پایین بودن رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان کرمانشاه انتقاد کرد و افزود: از نظر رعایت پروتکل‌های بهداشتی استان ۲۷ کشور هستیم و وضعیت نامناسبی داریم.

استاندار کرمانشاه افزود: بی توجهی به پروتکل‌های بهداشتی در تعداد فوتی اثرگذار خواهد بود.

 وی با بیان اینکه هم اکنون شرایط واکسیناسیون در استان به خوبی فراهم است، افزود: ۲۰۰ هزار دوز واکسن در اختیار داریم و حاضریم سه شیفت واکسن بزنیم تا وارد پیک بعدی کرونا نشویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha