• یکشنبه / ۴ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400070402303
  • خبرنگار : 50187

رییس دادگاه انقلاب کرمان منشاء اکثر دادخواست های طلاق را اعلام کرد

رییس دادگاه انقلاب کرمان منشاء اکثر دادخواست های طلاق را اعلام کرد

ایسنا/کرمان رییس دادگاه‌های عمومی و انقلاب اسلامی کرمان گفت: پرونده‌های تمکین باید به مراکز مشاور ارجاع شوند و چنانچه مسئله تمکین اصلاح شود قطعا شاهد کاهش چشمگیر پدیده طلاق خواهیم بود. چون منشاء اکثر دادخواست های طلاق نارضایتی جنسی است چراکه زوجین چگونه برخورد کردن باهم را یاد نگرفته اند.

حجت الاسلام"محمدامیر ابراهیمی" امروز چهارم مهرماه در جلسه شورای مشورتی مراکز مشاوره استان کرمان با اشاره به اینکه هدف ما کاهش فروپاشی بنیاد خانواده هاست، افزود: خوشبختانه قوه قضاییه به این نتیجه رسیده که در کنار دادگاه‌های خانواده باید مراکز مشاوره نیز حضور داشته باشند.

وی تصریح کرد: پرونده‌های تمکین باید به مراکز مشاور ارجاع شوند و چنانچه مسئله تمکین اصلاح شود قطعا شاهد کاهش چشمگیر پدیده طلاق خواهیم بود. چون منشاء اکثر دادخواست های طلاق نارضایتی جنسی است چراکه زوجین چگونه برخورد کردن باهم را یاد نگرفته اند.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه یکی از وظایف مهم مراکز مشاوره صلح و سازش است، گفت: انتظار ما ایجاد صلح و سازش عمیق و ماندگار است و در این زمینه برخی مراکز مشاوره موفق عمل کرده و تجربه آنها به سایر مراکز نیز تعمیم داده خواهد شد.

وی وظیفه دوم مراکز مشاوره را آموزش زوجین برشمرد و بیان کرد: آموزش های قبل از ازدواج ضروری بوده و باید در دستور کار همه مشاوران قرار گیرد، همچنین توجه به آموزه های دینی برای استحکام بنیان خانواده ها نیز بسیار لازم است یعنی در کنار مشاوره هایی که با مکاتب غربی به مراجعین داده می‌شود باید به بیان مسائل دینی نیز پرداخته شود چرا که جامعه اسلامی نیاز به خوراک اسلامی نیز دارد.

رییس دادگاه‌های عمومی و انقلاب اسلامی کرمان یادآور شد: سومین وظیفه مراکز مشاوره گوشزد اشتباهات زندگی افراد آسیب دیده به فرزندان آنها است تا از تکرار معضلات اجتماعی پیشگیری شود، به علاوه یک مرکز مشاوره خوب باید به سیره ائمه‌ علیهم السلام نیز توجه کند.

وی ضمن تاکید بر بومی سازی اسناد بالادستی، بیان کرد: نیاز است از حضور مصلحین در مساجد جهت صلح و سازش در پرونده های خانواده استفاده شود، همچنین باید یک گزینه به سامانه تصمیم افزوده شود تا پرونده ها در مراحل اولیه و قبل از ارجاع به دادگاه، به مصلحین و مراکز مشاوره ارجاع شوند.

به گزارش ایسنا، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان نیز در این نشست گفت: در حال حاضر ۳۰ مرکز مشاوره در کرمان و ۴۱ مرکز در سطح استان فعالیت می کنند که در مجموع ۷۱ مرکز مشاوره به ارائه خدمات آموزشی به زوجین، صلح و سازش، پیشگیری از طلاق و سایر مهارت ها می پردازند.

"سیدمهدی قویدل" با اشاره به راه اندازی دبیرخانه شورای مشورتی مراکز مشاوره در کرمان اظهار کرد: در حال حاضر سامانه تصمیم در شهرستان های بالای ۵۰ هزار جمعیت فعال است و در سال جاری بر برگزاری دوره عملی کارآموزی مشاوران خانواده، ۱۴ کارگاه مداخله در طلاق ویژه مددکاران بهزیستی نیز برگزار شده است.

 وی افزود: ارزیابی و دستورالعمل ها حاکی از آن است که نظارت نسبی در سطح مرکز مشاوره استان وجود دارد، هرچند یکسری نقایص و معایب وجود دارد که بایستی اصلاح شوند، ضمن اینکه در مساجد گروه‌های مصلحین با تیمی سه نفره تشکیل شده اند که یک نفر از آنها مشاور و دو نفر از معتمدین محلات هستند.

قویدل در پایان تاکید کرد: در حال حاضر از طریق سامانه تصمیم خدمات مشاوره انجام می‌شود در حالیکه ضرورت دارد قبل از ثبت و ارجاع پرونده ها به دادگاه، از طریق دفاتر خدمات قضایی یا سامانه مذکور با ارجاع به مصلحین و مشاورین نسبت صلح و سازش و حل اختلاف در پرونده ها اقدام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha