• سه‌شنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۰ / ۰۸:۲۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400072719128
  • خبرنگار : 50182

رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه:

پیگیر احیای قطبیت "کشاورزی" کرمانشاه هستیم/ ظرفیت کشت تمامی محصولات را داریم

پیگیر احیای قطبیت "کشاورزی" کرمانشاه هستیم/ ظرفیت کشت تمامی محصولات را داریم

ایسنا/کرمانشاه رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه با اشاره به تایید قطبیت کشاورزی استان در دولت دهم، گفت: این موضوع به دلایلی مغفول مانده و هم اکنون پیگیر احیای مجدد آن هستیم.

نوربخش حاتمی در آیین افتتاحیه رویداد "کارآفرینی استارتاپ تریپ کشاورزی" که بصورت مجازی برگزار شد، با اشاره به تایید قطبیت کشاورزی استان کرمانشاه در دولت دهم، گفت: مقدمات کار در همان دولت هم فراهم شد، اما به دلایلی این موضوع در سالهای بعد مغفول ماند.

وی افزود: در حال حاضر به دنبال احیای این قطبیت هستیم، چرا که کرمانشاه با توجه به ظرفیت های بی‌نظیری که در این حوزه دارد، حقیقتا یک قطب اصلی در حوزه کشاورزی کشور محسوب می شود.

حاتمی از کشاورزی به عنوان محور اصلی توسعه استان یاد کرد و افزود: اگر قرار است توسعه ای هم در صنعت استان باشد باید در زمینه صنایع وابسته به کشاورزی صورت گیرد، چرا که زیرساخت های مهم و ارزشمندی در این حوزه داریم که متاسفانه آنگونه که باید تاکنون از آنها بهره نگرفته ایم.

وی به بخشی از ظرفیت های حوزه کشاورزی استان اشاره کرد و افزود: شرایط خاک و آب و هوایی کرمانشاه بگونه ای که امکان کاشت، داشت و برداشت تقریبا تمامی محصولات کشاورزی در آن فراهم است.

وی افزود: در حال حاضر پنج میلیون تن محصولات کشاورزی تولیدی در استان داریم که می توانیم با بهره گیری مناسب از ظرفیت های موجود این میزان را تا حد چشمگیری افزایش دهیم.

حاتمی به وجود نیروی انسانی مناسب در حوزه کشاورزی استان اشاره کرد وافزود: در حال حاضر 164 هزار بهره بردار بخش کشاورزی و بیش از 10 هزار دانش آموخته این حوزه در استان داریم که ظرفیت مناسبی برای رشد و توسعه کشاورزی استان محسوب می شوند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: علاوه بر اینها وجود مراکز علمی و تحقیقاتی کشاورزی و پارک علم و فناوری فعال و پویا در استان موجب شده ظرفیت های علمی مناسبی هم در این زمینه داشته باشیم.

حاتمی به وجود 370 کیلومتر مرز مشترک استان کرمانشاه با کشور عراق هم اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 80 درصد محصولات کشاورزی صادراتی به عراق از مرزهای استان کرمانشاه به این کشور صادر می شود و همین مرزها بستر مناسب دیگری برای توسعه کشاورزی و افزایش صادرات در این حوزه در استان هستند.

این مسئول در ادامه از رویداد "کارآفرینی استارتاپ تریپ کشاورزی" به عنوان یک فرصت مغتنم در بحث شناسایی و جذب ایده های حوزه کشاورزی یاد کرد و افزود: خوشبختانه از اردیبهشت ماه که فراخوان این رویداد داده شد، ایده های زیادی به دبیرخانه رویداد ارسال شد و امیدواریم با شناسایی ایده های مناسب از میان آنها بتوانیم زمینه تجاری سازی این ایده ها را در پایان رویداد فراهم کنیم.

وی افزود: این انتظار را داریم که مدیران استان و پارک علم و فناوری کرمانشاه در این مسیر همگام ما باشند و بتوانیم ایده های حوزه کشاورزی را تجاری سازی کرده و همسو با نیازهای استان در این حوزه اجرایی کنیم.

حاتمی به برخی طرح های نیمه کاره کشاورزی در استان هم اشاره کرد و افزود: متاسفانه طرح های کشاورزی بسیاری در شهرها و روستاها و نیز در شهرک های صنعتی استان به دلایل مختلف از جمله مشکلات اقتصادی، مصادره توسط بانک و... راکد مانده و  یاتعطیل شده اند و این موضوع یکی از چالش های حوزه کشاورزی استان است و امیدواریم با برگزاری رویدادهای اینچنینی با جذب ایده های نوآورانه زمینه فعال‌سازی مجدد این طرح ها را هم فراهم کنیم.

  انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha