• چهارشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400081209307
  • خبرنگار : 50061

برداشت ۲۴ هزار تُن سیب‌زمینی در آوج

برداشت ۲۴ هزار تُن سیب‌زمینی در آوج

ایسنا/قزوین مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آوج از برداشت بیش از ۲۴ هزار تُن سیب‌زمینی در سال‌جاری از مزارع این شهرستان خبر داد.

امیر خدایاری از برداشت بیش از ۲۴ هزار تُن سیب‌زمینی در سال‌جاری از مزارع این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: برداشت محصول سیب‌زمینی در شهرستان آوج به پایان رسیده است و به دلیل شرایط مستعد آب و هوایی و خاک مناسب منطقه آوج کشت سیب‌زمینی در این شهرستان صرفه اقتصادی دارد.

بنابراعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، وی با بیان اینکه امسال حدود ۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان آوج زیر کشت سیب‌زمینی رفته بوده، گفت: در این منطقه بیشتر ارقام سانته، آگریا، اسپریت و غیره کشت می‌شود.

خدایاری اضافه کرد: برای آبیاری مزارع سیب‌زمینی از ۲ روش قطره‌ای و بارانی استفاده شده که در مدیریت بهینه مصرف آب بسیار مؤثر بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha