• دوشنبه / ۸ آذر ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400090806188
  • خبرنگار : 50189

استاندار کرمان خطاب به مسئولین؛

کالاهای استراتژیک در استان کرمان به وفور وجود داشته باشد

کالاهای استراتژیک در استان کرمان به وفور وجود داشته باشد

ایسنا/کرمان استاندار کرمان اظهار کرد: باید کالاهای استراتژیک و خوراکی به وفور در استان وجود داشته باشد که این مهم نیاز به همکاری همه دستگاه های سراسر استان دارد و هرچه بتوانیم نظارت ها را بیشتر به سمت الکترونیکی ببریم بهتر می توانیم بازار را تنظیم کینم.

"علی زینی وند" عصر امروز در یازدهمین جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان با بیان اینکه مصوبات ستاد تنظیم بازار مربوط به کل استان است تاکید کرد: برآوردی از میزان مصرف کالاهای اساسی استان داشته باشید ضمن آنکه محل تامین آنها را باید پیش بینی کنید.

استاندار کرمان در ادامه ضمن تشکر از همکاری های بسیج در تنظیم بازار اظهار کرد: بسیج پتانسیل خوبی دارد که باید از آن بهره برد. برای بازرسین بسیج حق الزحمه ای در نظر گرفته شود.

قیمت دام حذفی عشایر چند؟

به گزارش ایسنا، "احمد مسعودی" مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمان نیز در این جلسه گفت: در خردادماه دستورالعمل خرید دام حذفی عشایر ابلاغ شد اما عشایر با این دستورالعمل موافق نبودند.

وی افزود: با توجه به مخالفت همه عشایر سراسر کشور، بنابراین تعیین قیمت گوشت دام زنده به استان ها واگذار شد و در نهایت مصوب شد دام زنده هر کیلویی ۳۰ هزار تومان درب کشتارگاه از عشایر خریداری شود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمان ادامه داد: متاسفانه این دستورالعمل در مهرماه که زمان کوچ عشایر و آبستن دام بود ابلاغ شد لذا تاکنون موفق به خریداری هیچ دامی نشده ایم. گفتنی است که دام زنده از عشایر درب کشتارگاه سیرجان خریداری خواهد شد.

وی با بیان اینکه قیمت گوشت گرم را باید ستاد تنظیم بازار تعیین می کرد، تصریح کرد: برای تعیین قیمت گوشت گرم، دو جلسه برگزار و در نهایت در هفته گذشته قیمت گوشت گرم درب کشتارگاه ۶۵ هزار تومان و با اضافه کردن ۵ درصد سود، قیمت برای مصرف کننده ۶۹ هزار تومان اعلام شد.

نیاز به ۲۴۱۹۲ میلیارد تومان برای تامین کالاهای اساسی استان

مهدی حسینی نژاد، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این زمینه گفت: میزان دام حذفی عشایر کم یا محدود است لذا تعاونی ها و نهادهای حمایتی در اولویت دریافت این گوشت قرار دارند.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه برای تامین کالاهای اساسی استان نیاز به مبلغ ۲۴ هزار و ۱۹۲ میلیارد تومان است و نظر به اینکه از این مبلغ بخشی باید از طریق واردات تامین شود لذا پیشنهاد می کنیم که تسهیلات با نرخ ۱۲ درصد از طریق سیستم بانکی برای تامین کنندگان در اسرع وقت لحاظ و از محل کمک های فنی اعتباری مابه التفاوت نرخ را که ۶ درصد می باشد تامین کرد، همچنین از محل صادرات استان نسبت به تامین ارز مورد نیاز به روش تهاتر اقدام شود.

رییس سازمان صمت استان کرمان در ادامه گفت: مدیریت کامل کالاهای اساسی به سمت وزارت جهادکشاورزی سوق یافته است و نیروهای بازرس سازمان صمت باید به جهادکشاورزی معرفی شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha