• شنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400101812902
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

دامدار کارت، جدیدترین اقدام بانک کشاورزی در استان

دامدار کارت، جدیدترین اقدام بانک کشاورزی در استان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر شعب بانک کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: بانک کشاورزی در راستای اجرای برنامه های حمایتی از فعالان بخش کشاورزی و تأمین نقدینگی برای خرید نهادهای دامی، دامدار کارت، در اختیار دامداران استان قرار می دهد.

امیرحسام قزلباش در گفت وگو با ایسنا افزود: این کارت اعتباری، با هدف کمک به تأمین نقدینگی دامداران، برای تهیه نهاده های دامی از مراکز توزیع معرفی شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی صادر می شود و در مرحله نخست اجرای این طرح، 20 هزارمیلیارد ریال با نرخ ترجیهی 11 درصد پرداخت خواهد شد.

مدیر شعب بانک کشاورزی استان در ادامه افزود: دامداران روستایی و عشایری که به بانک معرفی می شوند، می‌توانند متناسب با نیاز خود، تسهیلاتی به مبلغ 100، 200 و 500 میلیون ریال با کمترین تشریفات و در کوتاه ترین زمان دریافت کنند.

وی بیان کرد: در سال گذشته نیز، با اقدامی مشابه و در قالب کشاورز کارت، 8 هزار و 500 میلیارد ریال تسهیلات با نرخ ترجیهی، در اختیار زارعین کشور قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha