• شنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۱ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401081409279
  • خبرنگار : 50513

طی ۲۴ ساعت گذشته اتفاق افتاد

۸ مجروح در پی تصادفات جاده‌ای در زنجان

۸ مجروح در پی تصادفات جاده‌ای در زنجان

ایسنا/زنجان رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه استان زنجان گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته تصادفات جاده‌ای استان ۸ مجروح بر جای گذاشت.

سرهنگ مهدی میناخانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در پی برخورد ۲ دستگاه سواری پراید در کیلومتر ۶۴ اتوبان زنجان - قزوین ۲ نفر مجروح شدند.

وی با بیان اینکه در کیلومتر ۴۴ جاده میانه - زنجان در پی برخورد یک دستگاه کشنده با یک دستگاه سواری سمند ۱ نفر مجروح شد، تصریح کرد: در محور قیدار - زنجان نیز یک دستگاه سواری ساینا با پراید برخورد کرد و منجر به جرح یک نفر شد. همچنین دو دستگاه سواری رانا و پراید در اتوبان زنجان - تبریز واژگون شدند که این حوادث نیز منجر به جرح ۲ نفر شد.

میناخانی ادامه داد: در جاده قدیم زنجان - خرمدره محور سلمان‌کندی در پی واژگونی پژو، یک نفر مجروح شد. همچنین در اتوبان قزوین - زنجان یک دستگاه سواری ۲۰۶ و سمند برخورد کردند که در این حادثه نیز یک نفر مجروح شد.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: کارشناسان علت این تصادفات را تغییر مسیر، تجاوز به چپ، عدم رعایت فاصله عرضی، عدم توجه رو به جلو و خستگی و خواب آلودگی اعلام کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha