• چهارشنبه / ۹ آذر ۱۴۰۱ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401090905764
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

فرماندار جرقویه:

برای استقرار صنایع در جرقویه به آب کافی نیاز داریم

برای استقرار صنایع در جرقویه به آب کافی نیاز داریم

ایسنا/اصفهان فرماندار جرقویه گفت: اگر بخواهیم در جرقویه یک رونق اقتصادی و گردش اقتصادی مطلوب ایجاد و از مهاجرت جلوگیری کنیم استقرار صنایع در این شهرستان ضروری است.

محسن ریاحی در گفت‌وگو با ایسنا درباره مشکلات کنونی شهرستان جرقویه، اظهار کرد: مهم‌ترین مطالبات ما در سطح شهرستان جرقویه بحث درمان و رسیدگی به برخی از نقاط جاده‌ای است. سومین مطالبه همکاری در استقرار صنایع در سطح شهرستان و سرمایه‌گذاری در این بخش است.

وی افزود: در بخش بهداشت و درمان، واحدهای بهداشتی فعال هستند و بخش درمان تا اندازه‌ای خدمات ارائه می‌دهد، اما اگر شهروندی بخواهد به درمان در سطح بالاتر و با نرخ دولتی دسترسی داشته باشد از این نوع خدمات محروم است. بنابراین مردم مطالبه جدی دارند که به درمان دولتی و با کیفیت در سطح شهرستان دسترسی داشته باشند و مراکز درمانی پزشکان متخصص داشته باشند.

فرماندار جرقویه به مشکلات این شهرستان در بخش جاده‌ها اشاره کرد و گفت: در برخی نقاط شهرستان نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای داریم که سالیانه حوادث زیادی در آن رخ داده است به طوری که هر سال بیش از ۱۰ کشته این جاده‌ها دارند. مسیر حسن‌آباد به رامشه و نصرآباد به شهرضا نیاز به بهسازی، آسفالت و ایمن‌سازی دارد.

ریاحی ادامه داد: همچنین مطالعه دوبانده شدن و اجرای طرح دوبانده شدن در این مسیرها را انجام دهند به ویژه جاده حسن‌آباد به رامشه نیاز فوری به دوبانده شدن دارد، چراکه روزانه بیش از ۳۰۰ تریلی سنگ از این مسیر تردد می‌کند که آمار تصادفات و حوادث را افزایش داده است.

وی به بیان سومین مطالبه پرداخت و خاطرنشان کرد: یکی از مطالبات مهم و تأثیرگذار، استقرار صنایع در سطح شهرستان جرقویه است چراکه اگر بخواهیم در جرقویه یک رونق اقتصادی و گردش اقتصادی مطلوب ایجاد و از مهاجرت جلوگیری کنیم و جوانان در این صنایع اشتغال یابند این مهم باید محقق شود.

فرماندار جرقویه گفت: برای استقرار صنایع در جرقویه به آب کافی نیاز داریم و تا زمانی که آب مورد نظر تأمین نشود نمی‌توانیم صنایع را در این شهرستان مستقر کنیم. سرمایه‌گذارانی که خواهان دایر کردن یک کارخانه صنعتی باشند در وهله اول دو استعلام از آنان می‌شود، محیط زیست و آب. معمولاً استعلام از محیط زیست با مشکل مواجه نمی‌شود، اما استعلام آب از اداره آب منطقه‌ای با جواب منفی مواجه می‌شود.

ریاحی یادآور شد: تخصیص آب به صنایع در سطح شهرستان جرقویه به شدت محدود است و اگر بخواهیم نسبت به شهرستان‌های دیگر عادلانه نگاه کنیم تخصیص آب به صنایع این شهرستان‌ها بسیار بیشتر از جرقویه است.

وی با بیان اینکه تعداد صنایع موجود در شهرستان به همین دلایل محدود است، افزود: دشت جرقویه از سوی اداره آب منطقه‌ای دشت ممنوعه اعلام شده است که به همین دلیل اعلام می‌کنند نمی‌توانیم آب به صنایع تخصیص دهیم. دشت ممنوعه به این معنا است که برداشت آب از تمام سفره‌های زیرزمینی و حفر چاه ممنوع است. این معضل باید حل شود و سهم آب صنعت جرقویه تخصیص داده شود.

فرماندار جرقویه گفت: البته اگر بتوانیم سرمایه‌گذار برای جمع‌آوری پساب فاضلاب جذب کنیم مشکل تأمین آب برای صنایع تا حد زیادی حل می‌شود که این مهم به بیش از۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. البته تأمین تمام این اعتبار از توان‌ بخش خصوصی خارج است که باید با کمک دولت این بودجه تأمین شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha