• دوشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401122215659
  • خبرنگار : 50167

اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در زنجان

اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در زنجان

ایسنا/زنجان معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی امسال از ۲۴ اسفندماه در استان زنجان آغاز می‌شود تا پایان ۱۴ فروردین‌ماه سال ۱۴۰۲ تداوم خواهد داشت.

مشهود تقی‌لو صبح امروز (۲۲ اسفندماه) در جمع خبرنگاران، در رابطه با طرح بسیج سلامت نوروزی، اظهار کرد: مانور اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در تاریخ ۲۴ اسفندماه با محوریت معاونت بهداشتی دانشگاه با مشارکت دستگاهی اجرایی متولی از جمله استانداری زنجان، سازمان حمل‌ونقل جاده‌ای، میراث‌فرهنگی، پلیس راهور، نیروی انتظامی، دامپزشکی، تعزیزات حکومتی، صداوسیما و سایر دستگاه‌های اجرایی مرتبط اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه مانور اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی اهداف و نحوه اجرای این طرح تببین و همچنین ساماندهی نیروهای و دستگاه‌های حاضر نیز انجام خواهد شد، افزود: طرح بسیج سلامت نوروزی از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب بوده و این ساعت نیز تا ۱۲ شب قابل تمدید است.

این مسئول با بیان اینکه در طرح بسیج سلامت نوروزی از همه اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، سامانه‌های‌ آب‌رسان، نمازخانه‌ها، پمپ بنزین‌ها و غیره بازدید خواهد شد، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی زنجان از طریق سامانه ۱۹۰ ارتباطات مردمی آماده دریافت هرگونه شکایت در حوزه بهداشت مواد غذایی، آب شرب و هرگونه خدمات حوزه بهداشت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان با تاکید بر لزوم رعایت بهداشت فردی و اجتماعی در ایام تعطیلات نوروزی، گفت: افراد با رعایت بهداشت فردی از جمله شست‌وشوی منظم دست‌ها با آب گرم و صابون و کوتاه نگه‌داشتن ناخن‌ها به حفظ سلامتی خود و دیگران کمک کنند؛ گفتنی است همچنین موادغذایی را از محل‌هایی که ضوابط بهداشتی به ویژه بهداشت فردی را رعایت می‌کنند، خریداری کنند.

تقیلو با بیان اینکه شهروندان از خرید موادغذایی بالقوه خطرناک از قبیل ساندویچ، دل، جگر و غیره  که توسط دست‌فروشان عرضه می‌شود، جدا خودداری کنند، اظهار کرد: در هنگام خرید موادغذایی و آشامیدنی دقت کنید که بر روی محصول حتماً تاریخ تولید و انقضاء، پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شناسه نظارت، آدرس محل تولید و شرایط نگهداری درج شده باشد.

وی با تاکید بر اینکه به منظور جلوگیری از ابتلاء به بیماری‌های انگلی و عفونی روده‌ای مثل کاهو، سبزیجات و میوه‌جات را قبل از مصرف شسته و گندزدایی کنید، خاطرنشان کرد: از خرید کنسروهای باد کرده و زنگ‌زده و هر نوع مواد غذایی که خواص ظاهری (طعم، بو و مزه) آن تغییر کرده باشد، خودداری کرده و موادغذایی کنسروی را قبل از مصرف ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha