• دوشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402113021333
  • خبرنگار : 50455

بیش از ۱۷۰ اثر به جشنواره «کتاب سال قرآن» ارسال شد

بیش از ۱۷۰ اثر به جشنواره «کتاب سال قرآن» ارسال شد

ایسنا/قم رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با بیان اینکه همایش کتاب سال قرآن امیدی در دل جامعه قرآنی کشور ایجاد کرد، گفت: ۱۷۰ اثر به دبیرخانه جشنواره کتاب سال قرآن ارسال شد که در ارزیابی نهایی پنج اثر و یک رساله دکتری برگزیده و انتخاب شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در آیین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره «کتاب قرآنی سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم»، که امروز، ۳۰ بهمن‌ماه در دانشکده علوم قرآنی این دانشگاه برگزار شد، ضمن عرض خیرمقدم به میهمانان این مراسم، بیان کرد: جای خالی معرفی مباحث و آثار قرآنی کاملا احساس می‌شد؛ بنابراین دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از سال ۹۸ به دنبال برپایی کتاب سال قرآنی بود.

وی ادامه داد: عده‌ای بر این باور بودند، زمانی که همایش کتاب سال حوزه در کشورمان برگزار می‌شود، برپایی چنین مراسمی ضرورت ندارد در حالی که دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به این منظور که فعالیت‌های قرآنی به شکل مستقل دیده شود این اقدام را انجام داده است.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم افزود: قریب به ۳۸ اثر در سال ۹۹ و ۶۰ اثر در سال ۱۴۰۰ و ۱۵۶ اثر در سال ۱۴۰۱ به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد؛ امسال بیش از ۱۷۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و همچنین رساله دکتری در امور قرآنی هم به جشنواره امسال افروده شد.

نقیب اظهار کرد: همایش کتاب سال قرآن امیدی در دل جامعه قرآنی کشور ایجاد کرد و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به‌عنوان عهده‌دار این مسئولیت، قدم کوچکی برای قرآن برداشت.

وی ادامه داد: حدود ۲۰ اساتید در ارزیابی کتب و رساله‌های دکتری یاری‌رسان دانشگاه بودند و داوری و ارزیابی طی سه مرحله انجام شده است و از میان ۱۷۰ اثر در مرحله اول ۳۰ اثر انتخاب شد و پس از ارزیابی مجدد حدود ۱۸ اثر، بیشترین امتیاز را دریافت کرده و در ارزیابی نهایی پنج اثر و یک رساله دکتری برگزیده و انتخاب شد.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم گفت: اهدای جایزه به نفر اول برگزیده این جشنواره در آیین اختتامیه مسابقات قرآن کریم روز چهارشنبه، دوم اسفندماه توسط رئیس‌جمهور انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: جامعة‌المصطفی(ص)، جامعة‌الزهرا(س)، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، جهاددانشگاهی، دانشگاه رضوی، دانشگاه میبد و بسیاری از نهادها و مراکز علمی و پژوهشی به دبیرخانه این جشنواره اثر ارسال کردند و این بیانگر مطرح شدن این جشنواره در سطح کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha