• دوشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ / ۲۳:۳۵
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1403012010747
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل زندان‌های استان خبر داد

آزادی ۸۰۵ زندانی جرائم غیرعمد کهگیلویه و بویراحمد در ۴ سال اخیر

آزادی ۸۰۵ زندانی جرائم غیرعمد کهگیلویه و بویراحمد در ۴ سال اخیر

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل زندان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در ۴ سال اخیر ۸۰۵ زندانی جرائم غیرعمد در این استان آزاد شده‌اند. همچنین در حال حاضر ۲۸۷ نفر محکوم مالی در زندان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد ۸ نفر محکوم مالی زن و مابقی مرد هستند.

منصور بیژنی دوشنبه، ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۳ در مراسم گلریزان ویژه زندانیان جرائم غیرعمد استان کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: اقدامات گسترده‌ای برای اصلاح مجرمین در زندان انجام می‌شود تا زمینه بازگشت سعادتمندانه این افراد به اجتماع انجام شود اما تصور بیشتر مردم در مورد زندانیان این است که این افراد حتماً مرتکب جرم بزرگی شده‌اند و این موضوع می‌طلبد افکار عمومی را به این سمت هدایت کنیم که تعدادی از زندانیان به صورت عمدی مرتکب جرم نشده‌اند بلکه به واسطه نداری و نداشتن تمکن مالی وارد زندان شده‌اند که این افراد در استان کم نیستند و تعداد قابل توجهی زندانی جرائم غیرعمد در استان وجود دارد.

وی اظهارکرد: مقام معظم رهبری امسال هم طبق سنت هر سال اول ماه رمضان مبلغ ۲۰ میلیارد ریال به ستاد دیه کشور کمک کردند که باعث برکت و رونق این جلسه شده است.

مدیرکل زندان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه طی چهار سال گذشته با کمک خیرین ۸۰۵ نفر زندانی جرائم غیر عمد در زندان‌های استان آزاد شده‌اند، خاطرنشان کرد: در حقیقت کمک به آزادی یک فرد صرفاً کمک به زندانی نیست و کمک به آینده فرزندان و حفظ بقای خانواده زندانی و همین‌طور کمک به شاکی و طرف مقابل نیز هست.

بیژنی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ در مجموع ۱۷۸ نفر زندانی محکوم مالی و جرائم غیرعمد از زندان آزاد شده‌اند که از این تعداد ۱۶۷ نفر آقا و ۱۱ نفر خانم بودند و جمع بدهی این افراد حدود ۱۶۰ میلیارد تومان بود.

همچنین محبوب افراسیاب، رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت: تشکیل جامعه اسلامی از رسالت انبیاء است، رسالت انبیاء در راستای تشکیل جامعه دینی بوده و آرمان جامعه دینی استقرار عدالت است و در نهایت، مرحله کمال یافته یک جامعه اسلامی تحقق ارزش‌های اخلاقی در دل جامعه اسلامی است.

وی افزود: کسانی که شعائر الهی را احیا می‌کنند مصداق کاملی از تقوا را دارند و این اقدام جناب بیژنی همکارانش مصداق بارز احیای شعائر الهی است و صمیمانه از ایشان و دست‌اندرکاران زحمت کش این کار خیر و مومنانه تشکر می‌کنم.

همچنین آیت الله سید نصیر حسینی، امام جمعه یاسوج و نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد، در این مراسم گفت: زندان خسارت و رنج بزرگی برای یک خانواده و یک جامعه است و همه ما افراد جامعه باید نسبت به ارتقاء فرهنگی و اجتماعی احساس مسئولیت کنیم.

وی افزود: در زمینه آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد کارهای ارزشمندی صورت می‌گیرد و از تمام خیرین و همین طور ستاد دیه استان صمیمانه تشکر می‌کنم و آرزوی توفیق برای این عزیزان دارم اما مسئله مهمی که وجود دارد اینست که بعضی قوانین بازدارنده نیستند و متاسفانه در بعضی موارد خلأ قانونی وجود دارد، گاهی مسئولان در زمینه‌ای سهل‌انگاری می‌کنند که این سهل انگاری‌ها در وقوع جرائم غیر عمد تاثیر دارند و باید برای پیشگیری از وقوع این جرائم همگی احساس مسئولیت کنیم. 

به گزارش ایسنا، حسینی اظهار کرد: نبود سرپرست‌های خانواده زمینه بزهکاری در جامعه را افزایش می‌دهد، وقتی نان آور خانواده نباشد ممکن است اتفاقات نامطلوبی از لحاظ اقتصادی یا اجتماعی برای آن خانواده به وقوع بپیوندد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha