• دوشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404091711375
  • خبرنگار : 50108

تجهیز ۸۸۹ چاه آب کشاورزی مشهد به نیروگاه خورشیدی

تجهیز ۸۸۹ چاه آب کشاورزی مشهد به نیروگاه خورشیدی

ایسنا/خراسان رضوی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مشهد از تجهیز ۸۸۹ چاه آب کشاورزی در شهرستان مشهد به نیروگاه خورشیدی خبر داد.

سیدحسن حسینی، در هفتمین جلسه ستاد توسعه انرژی تجدید پذیر و مدیریت مصرف برق شهرستان مشهد، اظهار کرد: با توجه به تجهیز چاه‌های آب کشاورزی به نیروگاه خورشیدی، ۶۰ چاه آب کشاورزی تا پایان امسال بایستی از برق پاک بهره‌مند شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان مشهد در ۱۷ آذرماه، وی خطاب به مدیران و مسئولان گفت: تمامی مصوبات باید در برنامه زمانبندی اجرا گام به گام پیگیری شود؛ چراکه این یک تعهد برای مجموعه توزیع نیروی برق مشهد و مدیریت عالی شهرستان است. توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر از برنامه‌های جدی است و با قدرت آن را پیگیری می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha