• چهارشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۰۸:۱۵
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 95022213485
  • منبع : نمایندگی خوزستان

امام جمعه مسجدسلیمان:

ولادت، حیات و شهادت امام حسین(ع) "سلام" است

ولادت، حیات و شهادت امام حسین(ع) "سلام" است

امام جمعه مسجدسلیمان گفت: ولادت، حیات و شهادت امام حسین(ع) همگی "سلام" است، زیرا همگی برای خدا و در راه خداوند است.

امام جمعه مسجدسلیمان گفت: ولادت، حیات و شهادت امام حسین(ع) همگی "سلام" است، زیرا همگی برای خدا و در راه خداوند است.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا امینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خوزستان، با اشاره به نقش قیام امام حسین(ع) اظهار کرد: امام حسین (ع) فرمودند که "اگر دین جدم پیامبر اکرم(ص) جز به شهادت من پا برجا نخواهد بود، پس ای شمشیرها مرا دریابید" و این نشان می‌دهد که دین و رسالت پیامبر اکرم(ص) در گرو شهادت امام حسین(ع) بوده است.

وی افزود: در صورتی که امام حسین(ع) قیام نمی‌کردند و علیه ظلم و استکبار شمشیر نمی‌کشیدند و به شهادت نمی‌رسیدند، قطعا دین پیامبر اکرم(ص) از بین می‌رفت.

امام جمعه مسجدسلیمان عنوان کرد: شهادت امام حسین(ع) چهره منفور بنی‌امیه را برای مردم آشکار کرد؛ قیام امام حسین(ع) تبیین‌کننده چهره منفور بنی‌امیه بود و پس از آن بود که مردم بصیر شدند.

وی ادامه داد: پس از شهادت امام حسین(ع) قیام توابین و قیام مختار علیه بنی‌امیه به وجود آمد و حتی بنی‌عباس نیز پس از به حکومت رسیدن، جهت خون خواهی امام حسین(ع) علیه بنی‌امیه قیام کردند.

امینی با اشاره به حادثه کربلا و هدف امام حسین(ع) از امر به معروف و نهی از منکر گفت: قوام هر جامعه‌ای به امر به معروف و نهی‌از منکر است و در صورتی که انجام نشود، آن جامعه قوام نخواهد داشت ولو این‌که آن جامعه، جامعه غربی و یا حتی جامعه کفر باشد.

وی افزود: اسلام قانون دارد، شریعت نیز قانون است. در صورتی که کسی به امور شریعت پایبند نباشد، باید او را امر به معروف و نهی از منکر کرد. بنابراین قوام هر جامعه آن است که اوامر و معروف‌های آن پابرجا باشد. امام حسین (ع) نیز فرمودند که من برای احیای امر به معروف و نهی از منکر قیام کردم و وظیفه دارم یزید را سرزنش کرده و با او و عمر و عبیدالله بجنگم و از آنان بخواهم تا به شریعت پیامبر اکرم(ص) عمل کنند.

وی با اشاره به آزادگی که از ویژگی‌های بارز شخصیتی امام حسین(ع) است، بیان کرد: امام حسین(ع) در جمله زیبایی فرمودند که من در یک نقطه بین دو چیز از جمله شهادت و ذلت قرار گرفته‌ام، یا باید کشته شوم یا ذلت بکشم. امام حسین(ع) میان این دو، شهادت را پذیرفتند و فرمودند: "هیات من الذله" من هرگز ذلت را قبول نخواهم کرد.

امینی ادامه داد: این موضوع، آزادگی و آزادمرد بودن سیدالشهدا(ع) را می‌رساند؛ ایشان در راه خدا آزادگی کرده و در راه خدا به شهادت رسیدند و حاضر به پذیرفتن ذلت نشدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha