• سه‌شنبه / ۳ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 96050301908
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان‌شرقی:

شرکت داروسازی شهید قاضی را دوباره به اوج باز می‌گردانیم

شرکت داروسازی شهید قاضی را دوباره به اوج باز می‌گردانیم

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: با تعیین تکلیف مدیریت شرکت داروسازی شهید قاضی، امیدواریم مشکلات این کارخانه به‌زودی برطرف شده و این شرکت دوباره به روزهای اوج خود بازگردد.

 به گزارش ایسنا، «اسماعیل جبارزاده» در دیدار با جمعی از مدیران صنعت داروی کشور و آذربایجان‌شرقی، افزود: برای برطرف کردن مشکلات و تعیین تکلیف مدیریت شرکت داروسازی شهید قاضی، سه بار به تهران رفته و با مدیران شستا و وزارت بهداشت دیدار کرده‌ام که متأسفانه تا امروز این کار انجام نشده بود. 

وی هم‌چنین تعطیلی خط تولید این شرکت را در زمان اوج نیاز بازار به محصولات دارویی، غیرمنطقی دانست و گفت: با مسئولان وزارت بهداشت در این خصوص صحبت کرده‌ام و به‌زودی موانع برطرف خواهد شد. 

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به اخطار هفته گذشته خود برای تعیین تکلیف واحدهای بدون مدیر در استان، گفت: معتقدم که بدون حضور مدیر در محل کارخانه، شناخت لازم از مشکلات واحد تولیدی به دست نمی‌آید و تصمیماتی که گرفته می‌شود بر اساس منویات شخصی است. 

جبارزاده افزود: متأسفانه واحدی در استان داریم که مدیر آن در تهران مستقر است و هر ماه یک بار به تبریز سفر می‌کند و در این شرایط، پاسخ کارگران کارخانه را هم باید استانداری بدهد. 

استاندار آذربایجان‌شرقی در ادامه از مدیرعامل جدید شرکت داروسازی شهید قاضی خواست تا با استفاده بهینه از امکانات موجود و ایجاد واحد تحقیق و توسعه زمینه شکوفایی بیش از پیش این واحد داروسازی را فراهم کند. 

وی افزود: باید در سریع‌ترین زمان، طرح توسعه این واحد تدوین شود تا ما بتوانیم بر اساس آن حمایت‌های لازم را انجام دهیم. 

 جبارزاده هم‌چنین با تأکید بر ارتباط نزدیک صنعت داروسازی استان با اتاق بازرگانی تبریز، گفت: با توجه به نیاز کشورهای همسایه به محصولات دارویی، شرکت‌های داروسازی باید به فکر صادرات باشند و مدیریت استان نیز در این زمینه حمایت‌های لازم را انجام خواهد داد. 

وی هم‌چنین بر استفاده از روش‌های جدید تأمین منابع مالی تأکید کرد و گفت: تدوین طرح‌های جداگانه و جذب سرمایه‌گذار برای پروژه‌های خاص و ایجاد مؤسسات اعتباری از جمله این روش‌هاست که واحدهای داروسازی باید در این زمینه فعال باشند. 

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان این‌که مجموعه اجرایی استان پشتیبان صنعت داروسازی است، گفت: در سال گذشته برای 1300 واحد تولیدی استان از محل طرح رونق تولید، تسهیلات پرداخت شد، اما چهار واحد داروسازی استان برای دریافت این تسهیلات مراجعه نکردند. 

جبارزاده با بیان این‌که امسال هم 40 هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در نظر گرفته شده است، گفت: امسال سقفی برای استان‌ها تعیین نشده و هر استانی که بتواند فعال‌تر عمل کند سهم بیشتری از این تسهیلات را به خود اختصاص خواهد داد. 

وی افزود: سیاست مدیریت استان در سال 96، توسعه واحدهای تولیدی موجود است که در این راستا واحدهای داروسازی در اولویت هستند. 

جبارزاده یادآور شد: معاونت اقتصادی استانداری آمادگی دارد طرح‌های توسعه واحدهای داروسازی را بررسی و بدون محدودیت به سیستم بانکی معرفی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha