• شنبه / ۲ تیر ۱۳۹۷ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 97040200687
  • منبع : نمایندگی یزد

گسترش انتقال افغان‌ها در مهریز یزد

 گسترش انتقال افغان‌ها در مهریز یزد

ایسنا/یزد دادستان عمومی و انقلاب اسلامی مهریز گفت: انتقال غیرقانونی اتباع بیگانه توسط برخی افراد در این شهرستان به امنیت منطقه آسیب رسانده و باید مردم و مسئولان برای مقابله با این پدیده اجتماعی اقدام کنند .

به گزارش ایسنا، مهدی حسن‌پور با اشاره به گسترش پدیده انتقال افغانی‌ها در شهرستان مهریز، اظهار کرد: این موضوع به یکی از چالش‌های بزرگ فرهنگی و اجتماعی این شهرستان تبدیل شده است.

وی افزود: یکی از عوامل اصلی گسترش این پدیده در شهرستان مهریز به خاطر موقعیت مکانی پاسگاه شهید مدنی است که با همکاری مسوولان استان یزد و کشوری به دنبال جابجایی آن به مکان جدیدی بعد از مسجد ابوالفضل (ع) خارج از حوزه استحفاظی هستیم .

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مهریز، با اشاره به ایجاد کارگروه تخصصی رفع مشکل انتقال غیرقانونی افغانی‌ها در این شهرستان، گفت: طبق هماهنگی‌های انجام شده تمام دستگاه‌های امنیتی و انتظامی شهرستان درگیر این موضوع شده و در این راستا از مردم و معتمدان محله‌های مختلف هم می‌خواهیم نقاط آلوده را رصد و مشکل را رفع کنند و در غیر این صورت مراتب را با دادستانی در میان بگذارند .

حسن پور در ادامه با اشاره به ضرورت مبارزه با مواد مخدر و جمع‌ آوری معتادان تصریح کرد: مردم مکان‌ها و باغهای متروکه شهرستان که محل استعمال مواد مخدر توسط معتادان است را به شورای اسلامی شهر گزارش دهند تا با پاکسازی و حصارکشی محل های مورد نظر، امنیت و آرامش مردم تامین و حفظ شود .

وی همچنین در خصوص آلاینده‌های زیست‌ محیطی مهریز گفت: از جمله وظایفی که دادستانی بر عهده دارد، احیای حقوق عامه است و اگر در بحث حفظ گونه‌های زیستی و آلاینده‌های صنعتی، مردم موردی را مشاهده کردند برای پیگیری و حل موضوع به دادستانی گزارش دهند.

این مقام مسئول با بیان این‌که از سال گذشته تاکنون آمار پرونده‌های جرایم مختلف در مهریز افزایش یافته است، اظهار کرد: برای آسیب‌ شناسی این معضل و رفع آن به کمک مردم و مسوولان نیاز هست .

وی با قدردانی از مسوولان محلی و امام جمعه مهریز در راه‌اندازی ستاد امر به ‌معروف و نهی از منکر شهرستان گفت: از وظایف اولیه دستگاه قضا، پیشگیری از وقوع جرم است و فعالیت ستاد امر به‌ معروف و نهی از منکر موجب نظارت مستقیم مردم در صدر هرم قدرت و عملکرد مسوولان و هر نوع منکری در شهر خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب مهریز در باره فضای مجازی هم افزود: می توان با فرهنگ‌سازی در استفاده درست از فضای مجازی از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کرد.

حسن‌پور یکی از راه‌ های کاهش آسیب‌ های اجتماعی را همکاری آموزش‌ و پرورش و مدارس دانست و خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های مختلف برای ریشه‌ یابی و کاهش آسیب ‌های اجتماعی موثر است و با رصد نظر مربیان و دانش‌آموزان در مورد این مهم اقدام خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha