• چهارشنبه / ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 97052412641
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

تولید سالیانه 150 تن گوشت شتر در ایرانشهر

تولید سالیانه 150 تن گوشت شتر در ایرانشهر

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر گفت: سالیانه بیش از 150 تن گوشت شتر در ایرانشهر تولید می‌شود.

‌به گزارش ایسنا- به نقل از اداره دامپزشکی ایرانشهر، هاشمزهی افزود: از این میزان تولید گوشت، 50 تن در داخل استان مصرف شده و 100 تن دیگر به سایر استانهای کشور صادر می‌شود.

هاشمزهی با اشاره به وجود بیش از 12 هزار نفر شتر در ایرانشهر گفت: بیش از 900 نفر در این شهرستان به کار پرورش شتر اشتغال دارند.

وی همچنین با اشاره به وضعیت آب و هوایی سیستان  و بلوچستان گفت: این استان و به ویژه ایرانشهر یکی از زیستگاه های مناسب برای پرورش شتر در کشور است.

رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر با بیان اینکه شترهای بومی از لحاظ بهداشتی مورد تایید هستند، افزود: یکی از مهمترین خواص گوشت شتر در مقایسه با دیگر گوشت ها وجود آنتی بیوتیک طبیعی در این گوشت و نداشتن مواد هورمونی است‌.

وی گفت: از غضروف و کوهان شتر در طب سنتی برای درمان درد روماتیسم‌، درد پا و کمر استفاده می شود.

وی خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان با 70 هزار نفر شتر بیشترین تعداد شتر را در کشور دارد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha