• یکشنبه / ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 97062512733
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اصفهان:

تاکسی‌های اینترنتی درگیری قانونی دارند

تاکسی‌های اینترنتی درگیری قانونی دارند

ایسنا/اصفهان مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اصفهان گفت: تنها 50 شرکت مجوزدار از سوی سازمان تاکسیرانی به طور قانونی اجازه انتقال دانش آموزان به عنوان سرویس مدارس را بر عهده دارند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، هادی منوچهری امروز در نشست خبری ارائه خدمات ستاد مهر شهر اصفهان، اظهار کرد: ستاد خدمات مهر با همکاری چند سازمان شهری در پی تسهیل شرایط حمل و نقل ترافیک در سطح شهر است. سازمان تاکسیرانی نیز با پیگیری دو وظیفه اصلی فعالیت خود را در این ستاد آغاز کرده است.

وی با بیان اینکه وظیفه اصلی سازمان تاکسیرانی تسهیل فرآیند حمل نقل در سطح شهر اصفهان است، ادامه داد: بازرسین سازمان سرویس مدارس شرایط سامانه های حمل و نقل را مورد ارزیابی قرار می دهند و در صورت ایجاد مشکل به رفع آن می پردازند.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اصفهان با بیان اینکه با شروع سال تحصیلی جدید حدود 72 هزار دانش آموز از سرویس های حمل و نقل تاکسی استفاده می‌کنند،تصریح کرد: این دانش اموزان در قالب 50 شرکت حمل و نقل مجوزدار جابجا می شوند.

وی اظهار کرد: سال تحصیلی جاری برای نخستین بار در تعدادی از مدارس شهر، نرم افزار سرویس مدارس به صورت پایلوت اجرا می شود تا پس از بررسی اشکالات و خلا های آن در اواخر سال جاری این سامانه به صورت رسمی معرفی شود.

منوچهری افزود: همچنین استفاده از لباس فرم رانندگان برای نخستین بار اجرا می شود و در فاز نخست رانندگان مرد در سطح شهر به لباس فرم متحدالشکل ملبس خواهند بود.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اصفهان با تاکید بر اینکه برای تسهیل اجرای این پروژه همکاری های لازم صورت گرفته است، خاطر نشان کرد: برای این منظور هزینه لباس ها با تعامل مناسب به گونه ای اجرا می شود که کمترین مخالفت را از سوی رانندگان در پی داشته باشد، ضمن اینکه انتخاب رنگ و جنس لباس از سوی نمایندگان شرکت ها صورت گرفته است.

وی با اشاره به مشکلات سرویس های مدارس گفت:یکی از چالش های پیش روی سرویس های مدارس، افزایش تعداد سرنشینان خودرو است. استفاده از 4 نفر در خوردو ممنوع است که  اعمال قانون در پی کاهش این روند هستیم.

منوچهری در خصوص خودروهای مسافربر اینترنتی اظهار کرد : این خودروها پدیده نوظهوری هستند که درگیری قانونی دارد.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اصفهان با تاکید بر اینکه خودروهای اینترنتی هیچ گونه مجوزی از سوی شهرداری ندارند ، خاطر نشان کرد: شهرداری نظارتی بر عملکرد این خوردوها ندارد. ورود شهرداری برای پیگیری روند کار این خودروهای اینترنتی تنها با راهکار قانونی عملی خواهد بود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر کارگروه مطالعات برای رفع  این موضوع تشکیل  شده و بالغ بر 16 مکاتبه رسمی و قانونی صورت گرفته است، اما تا زمانی که عزم جدی ملی برای حل این قضیه صورت نگیرد شاهد رفع مشکلات این حوزه نخواهیم بود.

منوچهری با تاکید بر اینکه سازمان تاکسیزانی به جد در حال پیگیری این روند است،گفت: باید دید فراسازمانی صورت گیرد. سازمان تاکسیرانی در نظر دارد با استفاده از تاکسی های اینترنتی و با خودروهای زرد تحت نظر سازمان تاکسی رانی روند اجرای تاکسی های اینترنتی را تحت نظارت بگیرد.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا در خصوص پیگیری سازمان تاکسیرانی بر سرویس مدارس و نظارت بر خودروهایی که به صورت شخصی به عنوان سرویس مدارس مشغول به فعالیت هستند، گفت:مطابق قوانین ترافیک اگر کسی بدون مجوز از سوی شرکت های مجاز اقدام به انتقال دانش آموزان داشته باشد، ممنوع است.

وی ادامه داد: سازمان حمل و نقل و ترافیک، پلیس راهور و سازمان اموزش و پروش بااین موضوع برخورد خواهند کرد و خوشبختانه بالغ بر 90 درصد خوردوها در قالب 50 شرکت مجاز مشغول به فعالیت هستند و تنها تعداد کمی که بعضا از طرف خانواده ها انتخاب می شوند بدون مجوز به کار می‌پردازند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha