• پنجشنبه / ۱۰ آبان ۱۳۹۷ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 97081004849
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

نگرانی میراث فرهنگی کرمانشاه از ثبت "انار"استان به نام استان‌های دیگر

نگرانی میراث فرهنگی کرمانشاه از ثبت "انار"استان به نام استان‌های دیگر

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: اگر به جشنواره انار در استان بی توجهی کنیم، استان های دیگر آن را به نام خود ثبت می کنند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، جلیل بالایی امروز(10 آبان) در نشستی که به منظور بررسی راهکارهای برپایی منسجم جشنواره انار اورامانات کرمانشاه برگزار شد، با بیان این‌که جشنواره انار به عنوان یک رویداد گردشگری نه تنها در کرمانشاه بلکه در یزد، کردستان و همدان نیز برگزار می‌شود، گفت: درحال حاضر این رویداد به نام کرمانشاه در ایران مطرح شده، اما اگر به آن بی‌توجهی کنیم این خطر وجود دارد که دیگر استان ها آن به نام خود ثبت کنند.

وی تاکید کرد: هرچند که سال گذشته مراسم جشن انار در ماه صفر برگزار شد، اما مردم اورامانات حرمت این ماه را نگاه داشتند و امسال نیز قرار است پس از محرم و در ماه ربیع الاول برگزار شود.

مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه عنوان کرد: اگر برگزاری این جشنواره امسال قطعی شود، باید بین دستگاه های ذیربط یک تقسیم کار انجام شود تا برگزاری جشنواره بصورت مدیریت شده و بدور از حواشی باشد.

وی از آمادگی چهار روستا و یک شرکت برای برگزاری جشنواره انار در شهرستان پاوه و شهر کرمانشاه خبرداد و گفت: مردم اورامانات مردمی مذهبی هستند که خود بهترین پاسداران حفظ دین، مذهب، آئین و هویتشان هستند.

بالایی متذکرشد: اگر در جشنواره تخلفی صورت می گیرد، باید با شخص برخورد شود، نه با کل آئین.

وی در ادامه با بیان این‌که برگزاری رویدادهای گردشگری توسط اقامتگاه‌های بوم گردی نیاز به مجوز میراث فرهنگی ندارند، عنوان کرد: درحال حاضر یکی از مهم‌ترین بسترهای رشد منطقه اورامانات بحث گردشگری این منطقه است که اگر بخواهیم آن راحذف کنیم به اقتصاد خانوارهای بسیاری آسیب می‌زند.

مدیرکل میراث فرهنگی استان تاکید کرد: در نظریه توسعه کرمانشاه، برای توسعه استان باید از حوزه‌های کشاورزی و صنعتی به سمت تجارت، خدمات و گردشگری چرخش داشته باشیم، چراکه در این حوزه‌ها میزان هزینه‌ای که برای ایجاد هرشغل صرف می‌شود بسیار کمتر از حوزه های دیگر است.

وی گردشگری را موضوع فرابخشی عنوان کرد و گفت: هر گردشگری با ورود به یک منطقه 28 نوع خدمت دریافت می‌کند که میراث فرهنگی از این تعداد تنها سه خدمت را به گردشگر ارائه می‌دهد، مابقی خدمات توسط دستگاه‌های دیگر انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha