• چهارشنبه / ۱۹ دی ۱۳۹۷ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 97101910059
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

"زرآباد"؛ قطب تولید موز سیستان و بلوچستان

"زرآباد"؛ قطب تولید موز سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان درحاشیه بازید از مزارع وباغات کشاورزی منطقه زرآباد گفت: خوشبختانه در این منطقه ۶۶۰۰هکتار زیر کشت محصولات زراعی و باغی است و از میزان ۲۷۰۰هکتار با تولید۶۹هزار تن به محصولات زراعی و ۳۹۰۰هکتار با تولید۷۵هزار و پانصدتن به محصولات باغی اختصاص دارد.

‌به گزارش ایسنا- به نقل از سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان، مجتبی پیری افزود: آب کشت و کار بیش از ۱۳هزار  کشاورز زرآباد از ۱۲۰۰حلقه چاه نیمه عمیق موجود در منطقه تامین می‌شود‌.

وی کشت هندوانه در سطح ۱۵۰۰ هکتار و موز در سطح ۳۵۰۰ هکتار را از عمده تولیدات منطقه برشمرد و گفت: تولیدات کشاورزی زرآباد همه ساله علاوه بر بازارهای استان، تهران، اصفهان، شیراز، هرمزگان و کرمان به کشورهای عراق و روسیه و کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود‌.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان تصریح کرد: هندوانه ، گوجه‌فرنگی و بادمجان بعنوان شاخص ترین محصولات زراعی این منطقه است که در حال حاضر  به خارج از کشور صادر می‌شود‌.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: افزون بر 110 هزار تن موز از ابتدای امسال تاکنون از سطح باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف داخل کشور شده است‌.

پیری بیان کرد: چهار هزار و 500 هکتار از سطح باغات جنوب سیستان و بلوچستان به کشت موز اختصاص دارد که چهار هزار و 100 هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است‌.

وی با بیان اینکه برداشت موز در سیستان و بلوچستان در طول سال انجام می شود افزود: امسال پیش بینی می شود 130 هزار تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف داخل استان و کشور شود‌.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سالانه از سطح 9 هزار هکتار از باغات میوه های گرمسیری استان 160 هزار تن انواع محصول برداشت می شود که موز با تولید 130 هزار تن بیشترین تولیدات این بخش را به خود اختصاص داده است‌.

وی تاکید کرد: سیستان و بلوچستان رتبه نخست تولید و سطح زیر کشت موز در کشور را از آن خود کرده است‌.

پیری خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار، مرکبات و غیره دارد‌.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha