• سه‌شنبه / ۲ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۸:۱۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 97110200703
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

حدود 500 روستای سیستان و بلوچستان؛ در صف متقاضیان آبرسانی سیار

حدود 500 روستای سیستان و بلوچستان؛ در صف متقاضیان آبرسانی سیار

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست معاونت طرح و توسعه شرکت آب‌وفاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان گفت: تانکرهای آبرسانی سیار 5 میلیارد و 300 میلیون تومان از شرکت آب و فاضلاب روستایی استان طلب دارند.

‌حسن عابدی در گفت‌وگو با ایسنا-‌ اظهار کرد: شاخص دسترسی به شبکه آب در روستاهای سیستان و بلوچستان 46 درصد است که با شاخص بیش‌از 70 درصدی کشوری اختلاف فاحشی دارد‌.

وی افزود: بیش‌ از نیمی از جمعیت سیستان و بلوچستان در روستاها زندگی می‌کنند و این استان روستایی‌ترین استان ایران است و در عین حال کمترین شاخص دسترسی به شبکه آب در میان 31 استان ایران را دارد.

سرپرست معاونت طرح و توسعه شرکت آب‌وفاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از میان حدود 5540 روستای این استان، 2500 روستا با جمعیت یک میلیون نفر داری شبکه آب و حدود 3 هزار روستای دیگر فاقد شبکه آبرسانی هستند‌.

عابدی با بیان اینکه قریب به همه روستاهای فاقد شبکه در منطقه بلوچستان است، گفت: شرکت آب و فاضلاب روستایی این استان موفق شده از میان 3 هزار روستای فاقد شبکه، به هزار و 257 روستا با جمعیت 251 هزار نفر آبرسانی سقایی و تانکری کند و بقیه روستاها در انتظاراند؛ از طرفی‌های به‌خاطر خشکسالی‌های پی‌در پی حدود 500 روستای دارای شبکه منابع آبی خود را از دست داده‌اند و در صف متقاضیان آبرسانی سیار قرار گرفتند.

وی بابیان اینکه سهمیه هر روستایی در آبرسانی سیار 15 لیتر در روز است؛ تاکید کرد: ما در آبرسانی سیار با دو مشکل عمده مواجه هستیم، اولی دو هزار روستایی هستند که شبکه ندارند و آبرسانی سقایی هم نمی‌شوند و در انتظاراند و دومی بدهی سرسام آور شرکت تانکر‌های آبرسانی سیار است‌.

سرپرست معاونت طرح و توسعه شرکت آب‌وفاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان ادامه داد: 122 دستگاه تانکر آبرسانی سیار به حدود 1200 روستای فاقد شبکه بلوچستان آبرسانی می‌کنند که 54 دستگاه دولتی‌اند و 68 دستگاه خصوصی، بدهی تانکر‌های سیار از شرکت بالغ بر 5 میلیارد و 300 میلیون تومان است که از 5 سال گذشته انباشت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در ماه 106 هزار مترمکعب آب در میان روستاییان پخش می‌شود و برای هر متر مکعب آب تانکری شرکت آب و فاضلاب روستایی 10 هزار تومان هزینه می‌کند.

انتهای پیام

دبیر: زهرا حبیب پور

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha