• دوشنبه / ۵ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 98010501148
  • خبرنگار : 71282

۲۰۰۰ فقره وام به سیل‌زدگان داده می‌شود

۱۷ هزار وعده غذایی گرم راهی مناطق سیل‌زده شد

 ۱۷ هزار وعده غذایی گرم راهی مناطق سیل‌زده شد

معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ارسال بسته‌های کالایی، دارویی و بهداشتی به آسیب دیدگان سیل اخیر خبر داد و گفت: با همکاری بانک توسعه تعاون، رفاه کارگران و صندوق بازنشستگی کشوری،۲۰۰۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه در اختیار تعاونی‌های خسارت دیده و سیل زدگان قرار می‌گیرد.

محمد کبیری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اقدامات صورت گرفته برای امدادرسانی به آسیب دیدگان حادثه سیل، گفت: از روز گذشته که عازم استان شدیم جلسه شورای هماهنگی را تشکیل دادیم؛ تمام مدیران کل و رؤسای سازمانهای تابعه در این جلسه حضور داشتند و اقداماتی که باید انجام می‌گرفت، تشریح شد.

وی ادامه داد: در همین راستا منویات مدنظر جناب وزیر را مطالبه کردیم ولی برای آنکه کمبودی وجود نداشته باشد بازدید میدانی هم از شهرستان آقل قلا و روستاهای اطراف آن به عمل آمد. ابعاد مشکلات مردم گسترده بود ولی همکاران ما در هلال احمر و ارگان‌های دیگر حضور به موقع داشتند و کمک رسانی می‌کردند.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تصمیمات گرفته شده برای حمایت از بنگاههای تعاونی و آسیب دیدگان در اثر سیل، گفت: با مجموع تصمیماتی که گرفتیم مقرر شد در قالب ارسال بسته‌های کالایی و ضروری غذایی بسته‌های دارویی و بهداشتی و همچنین ارسال ۱۷ هزار بسته‌ غذایی گرم امدادرسانی‌ها ادامه داشته باشد؛ همچنین تمام تعاونی‌ها و بنگاههای کوچک و متوسطی که دچار مشکل شدند با همکاری بانک‌های زیرمجموعه وزارت کار مورد حمایت قرار گیرند.

به گفته کبیری، با هماهنگی بانک توسعه تعاون، رفاه کارگران و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری بخش تعاون مقرر شد تا بعد از تخمین میزان خسارات وارده، تسهیلات لازم در اختیار تعاونی‌ها و بنگاهها قرار داده شود و مجموعاً ۲۰۰۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه به مردم آسیب دیده اختصاص یابد.

وی افزود: در کنار بانک‌های مذکور و صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق کارآفرینی امید را هم اضافه کردیم تا در صورت نیاز از منابع آن استفاده کنیم.

معاون وزیر کار در پایان گفت: از طریق هلدینگهای دارویی کمبودهای دارویی در استان را احصاء و شناسایی کردیم و امروز با عاملیت سازمان تأمین اجتماعی جبران این کمبودها در اقصا نقاط استان آغاز شده است.

به گزارش ایسنا، به دنبال بارش شدید باران در استان‌های مازندران و گلستان و جاری شدن سیل بسیاری از خانه‌ها و کارگاه‌ها دچار آسیب و خسارت شد و در فاصله کوتاهی دستگاه‌ها، وزارتخانه‌ها و سازمانهای مرتبط برای یاری رساندن به آسیب دیدگان سیل وارد عمل شدند. رئیس سازمان مدیریت بحران کشور نیز از برآورد میزان خسارت سیل مازندران تا ۱۰ روز آینده خبر داده است. به دنبال وقوع حادثه سیل مازندران و گلستان، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر ضرورت امدادرسانی تمام زیرمجموعه‌های وزارتخانه به حادثه دیدگان سیل و تأمین نیازهای اولیه و حمایت اجتماعی از آنها، برای صیانت از نیروهای کار و راه اندازی بنگاههای اقتصادی حادثه دیده و در جهت احیای اشتغال مجدد کارگران دستور تشکیل کارگروهی ویژه را صادر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha