• شنبه / ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98013113439
  • خبرنگار : 71623

/واکاوی دلایل رشد منفی ۷.۹ درصدی بخش صنعت/

آثار کاهش قدرت خرید در سال‌های بعد مشخص می‌شود

آثار کاهش قدرت خرید در سال‌های بعد مشخص می‌شود

عضو هیئت مدیره کنفدراسیون صنعت ایران کمبود نقدینگی واحدهای تولیدی، افزایش قیمت مواد اولیه و موانع صادرات را از جمله مهمترین دلایل رشد منفی ۷.۹ درصدی بخش صنعت عنوان کرد.

نصراله محمدحسین فلاح در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه رشد منفی ۷.۹ درصدی اقتصادی بخش صنعت علاوه بر ساخت و تولید، شامل نفت نیز می‌شود، اظهار کرد: ممنوعیت صادرات نفت ایران که در پی تحریم‌های آمریکا اعمال شده در این عدد تأثیر قابل توجهی دارد.

وی در ادامه دلایل رشد اقتصادی منفی در بخش ساخت و تولید را کمبود نقدینگی واحدهای تولیدی و افزایش قیمت مواد اولیه عنوان کرد و گفت: انباشت بدهی دولت به صنایع باعث کمبود نقدینگی در واحدهای تولیدی شده و از طرف دیگر قیمت مواد اولیه از جمله آهن، پتروشیمی و آلومینیوم افزایش چشمگیری داشته است.

فلاح ادامه داد: از طرف دیگر مشکلاتی که سال گذشته در نقل و انتقالات مالی ایجاد شد باعث شده که امکان فعالیت جدی در صادرات از بین برود.

عضو هیئت مدیره کنفدراسیون صنعت ایران با بیان اینکه مفهوم اصلی موارد ذکر شده کاهش تولید در سال گذشته است، تصریح کرد: این آمار مربوط به ۹ ماهه سال گذشته است، اما آثار اصلی کاهش قدرت خرید مردم در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ آشکار خواهد شد.

وی در پایان درباره راهکارهایی که دولت باید برای جبران رشد منفی اقتصاد در نظر بگیرد، اظهار کرد: دولت نمی‌تواند بازوی بهبود صنعت باشد و بهتر است که مقررات و کنترل را کمتر کند.

به گزارش ایسنا، براساس جدیدترین آمارهای ارائه شده رشد اقتصادی کشور در ۹ ماه ابتدایی سال ۱۳۹۷ به منفی ۳.۸ درصد رسیده است. در این میان بخش صنعت به عنوان یکی از اصلی‌ترین عوامل تأثیرگذار در رشد اقتصادی کشور در ۹ ماه ابتدایی سال گذشته رشد منفی ۷.۹ درصدی را به ثبت رسانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۱-۳۱ ۱۲:۰۶

برای حفظ ارزش پول خود به بورس پناه ببرید. ایسنا وقتی پیاز شده 10 هزار تومان یعنی می رویم برای اجرای حذف صفر از پول ملی کشور. خب اینگونه که دیگر تقریبا هرچیزی زیر 1000 تومان فعلی بی معنی است. قیمت ها در بازار بورس الان مثل جوک است.

avatar
۱۳۹۸-۰۱-۳۱ ۱۶:۴۵

وقتی دلار 3800 تومان بود، شاخص بورس حدود 90000 واحد بود و الان با دلار 14000 تومانی (یعنی 3.6 برابر آنموقع) قاعدتا شاخص بورس جای رشد تا سطح 325000 واحد را دارد. البته اگر دلار به سمت ارقام بالاتر حرکت کند، شاخص هم به همان نسبت رکوردهای جدید خواهد زد. مثلا دلار 16000 تومانی بمعنای شاخص بورس 370000 واحد و دلار 18000 تومانی بمعنای شاخص 420000 واحدی خواهد بود. فقط مراقب باشید سهم هایی که EPS بالا دارند یعنی در واقع نسبت P/E آنها پایین تر از متوسط گروه شان است را خریداری کنید. الان هنوز سهم های خوبی هستند که P/E آنها زیر شش یا هفت است و بهترین گزینه خرید هستند زیرا تا نسبت P/E حدودا 10 الی 11 هم جای رشد دارند. موفق باشید .... ممنونم از خبرگزاری خوب ایسنا.