• شنبه / ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98032511341
  • منبع : نمایندگی لرستان

استاندار لرستان:

آب و انرژی ارزان‌ صادر نشود

آب و انرژی ارزان‌ صادر نشود

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: آب و انرژی ارزان را نباید صادر کرد.

‌به گزارش ایسنا، دکتر سیدموسی خادمی در جلسه مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان با بیان اینکه از اوایل سال ۹۷ شاهد تغییر در جهت قاچاق هستیم، اظهار کرد: در گذشته نگرانی بر ورود کالاهای بدون مجوز، غیراستاندارد و بدون پرداخت حقوق دولت بودیم و اجناس خارج از شبکه را قاچاق می‌گفتند.

وی بیان کرد: عواملی مانند حمایت از تولید داخل و ایجاد اشتغال در ذیل این مهم می‌آیند اما با روند افزایش قیمت ارز در بُعد قاچاق نیز تغییراتی به وجود آمد.

خادمی با بیان اینکه هم اکنون با افزایش قیمت ارز خیلی‌ها نمی‌توانند این کار را انجام دهند، ادامه داد: در مورد تعرفه گمرکی نگرانی‌هایی داشتیم که در بعضی از مبادی قیمت آن را کاهش دادیم.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: یکی از آثار کاهش ارزش پول ملی این است که تولید داخل را مقرون به صرفه می‌کند؛ این اتفاق در اقتصاد ما افتاده اما خطراتی نیز ایجاد کرده است چراکه چندین کالای ما یارانه‌ای هستند.

وی تصریح کرد: هم اکنون انرژی و سوخت ما یارانه‌ای هستند، این انرژی همه جا کاربرد دارد و سهم آن در تولید بالاست.

خادمی با اشاره به اینکه نزدیک به ۱۴ میلیارد دلار برای غذا، دارو و نهاده‌های کشاورزی یارانه می‌دهیم، افزود: دولت برای حمایت از تولید و کالاهای اساسی قیمت این اجناس را پایین آورده و جهت‎گیری قاچاق محدود شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه هم اکنون وظیفه ما در این جهت تغییر کرده و مسیر آن عوض شده است، ادامه داد: همواره باید مراقب ورودی‌ها باشیم چراکه ممکن است آسیب‎زا، آلوده و یا سازماندهی شده باشند و از طرفی نیز بحث قاچاق سوخت، صنایع انرژی‎بر و داروها را جدی‌تر بگیریم.

وی بیان کرد: نباید اجازه دهیم یک سودجو آنچه که برای مردم و با قیمت ارزان تولید کردیم را با قیمت بالا بفروشد و اسم آن را صادرات بگذارد.

خادمی با تاکید بر اینکه آب و انرژی ارزان را نباید صادر کرد و تمامی مراقبت‌ها از مبادی ورودی باید انجام شود، اظهار کرد: در استان نباید اجازه صادرات دام‌های مولد و بره‌ها را داد، سازمان‌های جهاد کشاورزی و صنعت و معدن بین ۳۰ تا ۵۰ درصد صادرات دام را به محصولات فرآوری شده اختصاص دهند چراکه این روش قاچاق را با مشکل مواجه می‌کند.

استاندار لرستان اضافه کرد: برای این منظور سازمان‌های مربوطه رقمی معین و شکل و ضابطه آن را نیز مشخص کنند.

وی در ادامه به معضل شوتی‌ها اشاره کرد و با بیان اینکه این افراد ضمن به خطر انداختن جان خود و دیگران مشکلاتی را برای اقتصاد جامعه ایجاد می‌کنند بر لزوم برخورد با آنان تاکید کرد و گفت: در این رابطه باید تمامی راهکارهای ممکن را به کار بست و می‌توان مراقبت‌های نامحسوس را ایجاد کرد.

خادمی با اشاره به اموال تملیکی نیز بیان کرد: نباید کالاهای بهداشتی و غذایی در انبارها بمانند و دانشگاه علوم پزشکی ظرف دو تا سه روز آینده آنها را تعیین تکلیف کند تا زمان ماندگاری کالاها زیاد نباشد.

استاندار لرستان بر لزوم برخورد با نقاط آلوده به قاچاق استان تاکید کرد و افزود: این برخوردها باید شدت پیدا کنند و سریع‌تر فکری به حال آنها شود.

وی از اعلام سهمیه سوخت ماشین‌های کشاورزی تا مهر جاری خبر داد و افزود: همه دستگاه‌ها پای کار هستند تا از ورود کالای قاچاق به استان جلوگیری کنند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha