به گزارش ایسنا منطقه مازندران، ابراهیم کاویانی گفت: فندق از میوه های خشک است که در اراضی ییلاقی دهستانهای دو هزار و سه هزار بخش خرم آباد شهرستان تنکابن کاشت می شود.
وی تصریح کرد: پیشبینی میشود امسال از 280 هکتار باغهای این شهرستان با متوسط عملکرد یک تن در هکتار، 280 تن فندوق برداشت و به بازار عرضه شود.
مدیر جهاد کشاورزی تنکابن بابیان اینکه خواص دارویی فندق از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است، خاطرنشان کرد: برگ، شکوفه، گل و پوست آن (مخصوصا پوست ریشه آن) قابض بوده و به دلیل اینکه دارای مقدار کمی مواد نشاستهای است و مواد معدنی زیادی مانند، کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیوم، سدیم و آهن هست، غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به دیابت محسوب میشود.
انتهای پیام
نظرات