• پنجشنبه / ۲ آبان ۱۳۹۸ / ۱۸:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98080201229

فرماندار کاشمر مطرح کرد؛

بسته‌بندی و برندسازی حلقه مفقوده صادرات محصولات کشاورزی کاشمر

بسته‌بندی و برندسازی حلقه مفقوده صادرات محصولات کشاورزی کاشمر

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار کاشمر گفت: به رغم اینکه برندسازی و بسته‌بندی یکی از موضوعات مهم در صادرات محسوب می‎شود اما این دو موضوع در بخش کشاورزی شهرستان کاشمر مغفول مانده است.

به گزارش ایسنا، مسلم ساقی در حاشیه بازدیدی که به منظور بررسی اقدامات صورت گرفته از روستاهای محمدیه، حاجی‌آباد، سرحوضک، کسرینه و زنده‌جان از توابع بخش مرکزی انجام شد، عنوان کرد: بسته‌بندی، برندسازی و صادرات محصولات کشاورزی از جمله بخش‌هایی هستند که در شهرستان کاشمر کمتر به آن توجه شده است.

وی در بازدید از مزرعه نمونه کشت انگور در روستای کسرینه اظهار کرد: با توجه به هزینه‌های بالای کشاورزی کشت محصولاتی که بازدهی اقتصادی بالایی دارند، در شهرستان ضروری است.

فرماندار کاشمر تاکید کرد: باید با استفاده از ظرفیت مرکز تحقیقات کشاورزی شهرستان درخصوص اصلاح و تولید ارقام جدید انگور با مصرف آب کمتر که از بازار خوبی هم برخوردار باشند، اقدام شود.

وی همچنین بیان کرد: با توجه به تنوع محصولات کشاورزی از جمله انگور، انار و طالبی، ایجاد صنایع تبدیلی در شهرستان ضروری است، متاسفانه بسته‌بندی، برندسازی و صادرات محصولات کشاورزی در شهرستان کاشمر مغفول مانده‌اند که می‌طلبد با شیوه‌های نوین در این خصوص برنامه‌ریزی کرد. 

وی در بازدید از روستای سرحوضک، افزود: با توجه به اینکه اقتصاد شهرستان بر پایه کشاورزی است، افت منابع آبی از مهم‌ترین مسائل زیربنایی است که باید با کار کارشناسی در خصوص مدیریت منابع آبی و استفاده صحیح از منابع آبی موجود برنامه‌ریزی کرد.

فرماندار کاشمر گفت: خشکسالی و کمبود آب مهم‌ترین مشکلات حوزه کشاورزی بوده که بسیاری از کشاورزان منطقه را با چالش مواجه کرده است.

ساقی افزود: اقدام دهیاری و شورای اسلامی روستای سرحوضک در هدایت آب‌های سطحی و ذخیره آن برای استفاده در فضای سبز و مصارف کشاورزی اقدامی قابل تقدیر است و به عنوان یک الگو در زمینه استفاده بهینه از آب‌های سطحی در سایر روستاها باید استفاده شود.

وی سپس با حضور در روستای زنده‌جان از عملیات تعویض شبکه آب شرب، کارگاه تولید قارچ، سالن ورزشی درحال احداث و باشگاه ورزشی روستا بازدید کرد و با اعضای شورای اسلامی، دهیار و مدیرعامل کارخانجات صالح به عنوان معین اقتصادی بخش مرکزی نشست داشت.

وی گفت: یکی از اهداف اصلی طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استفاده از ظرفیت مشارکت بخش خصوصی و مردم براساس پتانسیل‌های هرمنطقه به خصوص مناطق روستایی است تا معین‌های اقتصادی به عنوان محور فعالیت‌های اقتصادی روستا فعالیت نمایند.

ساقی ابراز امیدواری کرد؛ با فعالیت‌های صورت گرفته توسط معین اقتصادی بخش مرکزی شاهد تحولاتی در زمینه اشتغال و رونق اقتصادی در سطح روستاها باشیم.

او اظهار کرد: قطعا ظرفیت‌ها و پتانسیل‌هایی که در زمینه دامپروری و کشاورزی وجود دارد اگر به صورت درست و کارشناسی حمایت شوند در پویایی و رونق اقتصاد کشاورزان موثر خواهد بود.

وی همچنین در روستای محمدیه با اشاره به نقش شوراهای اسلامی در اداره امور روستاها، بیان کرد: یکی از اصول اساسی کار شورایی مشورت کردن و استفاده از خردجمعی است.

فرماندار کاشمر افزود: در خصوص درخواست شورای اسلامی روستا مبنی بر ایجاد دیوار ساحلی در شمال روستا به منظور جلوگیری از خطرات احتمالی در زمان بارندگی و وقوع سیلاب، موضوع از طریق بخشداری و امور آب شهرستان پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha