• دوشنبه / ۴ آذر ۱۳۹۸ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 98090402397
  • خبرنگار : 50274

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان:

نبود زیرساخت‌های کتابخانه‌ای از مشکلات اصلی بخش کتاب و کتابخوانی است

نبود زیرساخت‌های کتابخانه‌ای از مشکلات اصلی بخش کتاب و کتابخوانی است

ایسنا/کردستان مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان گفت: نبود زیرساخت‌های کتابخانه‌ای یکی از مشکلات اصلی بخش کتاب و کتابخوانی است که در تلاشیم تا این کمبودها جبران شود.

محمد عبدالملکی امروز، 4 آذرماه در آیین گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی با اشاره به اینکه دسترسی آسان اقشار مختلف مردم به کتاب و کتابخوانی از سیاست‌های اصلی نهاد کتابخانه‌ها است، اظهار کرد: نبود زیرساخت‌های کتابخانه‌ای یکی از مشکلات اصلی بخش کتاب و کتابخوانی است که در تلاشیم تا این کمبودها جبران شود.

وی از راه‌اندازی کتابخانه سیار در استان کردستان خبر داد و افزود: اقدامات اولیه برای راه‌اندازی این کتابخانه انجام شده و از طرف شورا و شهرداری سنندج نیز یک دستگاه اتوبوس به این امر اختصاص داده شد و با راه اندازی این کتابخانه روستاهای اطراف سنندج می‌توانند از نعمت کتابخانه بهره‌مند شوند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان بیان کرد: همت جمعی مردم ‌و مسئولان لازمه نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که در صورت فراهم شدن این مهم، بی‌شک اتفاقات بسیار مهمی در سایرحوزه‌ها روی خواهد داد.

وی با تأکید بر اینکه فرهنگ کتاب و کتابخوانی به یک گفتمان و هنجار عمومی تبدیل شود، اعلام کرد: اگر انرژی، سرمایه و هزینه مادی و معنوی به سمت توسعه کتابخانه‌ها و فرهنگ کتاب و کتابخوانی نرود بی شک این سرمایه‌ها در آینده خرج توسعه بازداشتگاه، کمپ‌های ترک اعتیاد و بسیاری آسیب‌های دیگر می‌شود.

عبدالملکی افزود: گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی واکسیناسیون فرهنگی یک جامعه است و در دراز مدت از بسیاری آسیب‌های اجتماعی پیشگیری خواهد کرد.

وی تأکید کرد: مسئولان دستگاه‌های مختلف به ویژه نهادهای فرهنگی و خیرین زمینه گسترش هرچه بیشتر فرهنگ کتابخوانی و توسعه زیرساخت‌های کتابخانه‌ای را در استان فراهم کنند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان در ادامه به عملکرد کتابخانه های عمومی استان اشاره کرد و افزود: در طول یکسال گذشته ۹۸۵ برنامه مبتنی بر کتاب از جمله نقد و بررسی کتاب، رونمایی از کتاب و برگزاری جلسات مشاوره جمع‌خوانی‌در استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه در این مدت در حوزه کاربران ثبت‌نامی با ۱۵درصد و در حوزه تمدیدی با ۹۷ درصد رشد روبرو شده‌ایم، اعلام کرد: در حوزه امانت کتاب۳۰ درصد  و تعداد کل نسخ و منابع  نیز رشد پنج درصدی داشته ایم.

عبدالملکی یادآور شد: سال گذشته تعداد اعضای فعال کتابخانه‌های استان  ۴۴هزار و۶۳ نفر بود که امروز این آمار از مرز ۵۰ هزار عضو گذشته است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha