حجتالاسلام احمد مروی، در مراسمی که در سالن همایش دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) برگزار شد، عنوان کرد: روز دانشجو، روز نماد بیداری انسانهاست، انسانهایی که در تاریکیهای طاغوت زمان تاختند و شهید شدند و سرمایه بزرگی را به نام تعمد، استکبارستیزی و انقلابیگری برای ما به ارث گذاشتند.
وی افزود: شاخصهای دانشجوی انقلابی، بصیرت، موضعداشتن، نظرداشتن، مطالبهگری، ضداستکبار، ضدسلطهبودن و امیددادن به جامعه است. یکی از شاخصهایی که دانشجوی انقلابی باید داشته باشد و مسئلهای است که رهبر بر آن تاکید دارند، بصیرت است. یک دانشجوی انقلابی و یک طلبه انقلابی باید دارای بصیرت لازم باشد و در طول تاریخ از ناحیه کسانی که بصیرت نداشتهاند، لطمه خورده و ضرر کردهایم.
مروی با بیان اینکه «تا کنون بنای ما بر این بوده تا یک ارتباط بدون آلایش و سادهای را در حد توان خودمان با مردم عزیزمان داشته باشیم»، گفت: بنده هر روز ظهر، به غیر از روزهای تعطیل، پس از نماز ظهر و عصر در رواق امامخمینی تالار همکف مینشینم و نوبت و هماهنگی برای دیدار نمیخواهد و تا هر زمانی که مراجعین باشند، هستم و زمانی هم ندارد. هیچ محدودتی در زمینه ایجاد ارتباط با مردم نداشتهایم و با این برنامه پیش رفتهایم.
تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: صندوقهایی برای پیشنهادات و انتقادات در حرم مطهر داریم و این نامهها را خودم میخوانم و اقدام و پیگیری میشود و اینها راههای ما بودهاست و سعی کردهایم در نهایت سادگی انجام میشود و به همراهانم در حرم و صحن گفتهام با فاصله از من باشند تا ارتباط من با مردم حفظ شود.
وی با اشاره به اینکه «تا کنون عزل و نصبی را نداشتهایم»، خاطرنشان کرد: بنای ما بر این است تا از جوانان استفاده کنیم، اما در ردههایی باید افراد دارای تجربه بیشتری باشند. استفاده از جوانان، نگاهی اعتقادی است و اصلاً انتخاباتی نیست. در انقلاب هرکجا جوانان بودند، موفق عمل کردهایم. تا کنون جوانان خوش درخشیدهاند و خوب عمل کردهاند و جوانگرایی بسیار امر مهمی است و این حاصل ۷۰ سال تجربه کار سیاسی، مدیریتی، نظامی و اجرایی حضرت آقا بوده است. در گام دوم محور و مخاطبشان را جوانان قرار دادند، مسئله تبلیعاتی و شعاری نیست و اعتقاد رهبری برخواسته از تجربیات ۷۰ ساله اوست و این نگاه را داریم و از همین منظر نگاه میکنیم. اعلام کردهام تا معاونان تا پایان سال، ۳ نفر از جوانان را به عنوان جایگزین برای خودشان انتخاب کنند.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه «همیشه نباید نیمه خالی لیوان را ببینیم»، تصریح کرد: هیچکس خالی از نقد نیست و هیچکداممان معصوم نیستیم و همه دارای خطاهای متنوع بشری هستیم. هیچکس نمیتواند بگوید مدیریت من هیچ خطایی ندارد. باید در قضاوتهایمان، واقعیتها را ببینیم. باید انصاف در قضاوت و برخوردها وجود داشتهباشد. ما کسی را از گذشتهها نیاوردهایم و بنا نداریم، از این منظر که گذشتهها کار خودشان را کردهاند و دوره جوانان است، مدیریت را پیش ببریم. آنان آنچه نوآوری داشتهاند، انجام دادهاند.
مروی عنوان کرد: تمام تلاش را کردهایم تا به تصمیم درست برسیم. عدهای میگویند دستگاه امامرضا (ع) یک دستگاه سلطنتی است، اما نباید چنین تلقیای داشت. عدهای معتقدند اشرافیگری اتفاق افتاده، اما اینطور نیست. ۳۷ سال آیتالله طبسی تولیت بود و خانهاش را حتی عوض نکرد و یک ریال حقالتولیت بر نداشت. اگر میخواست حقالتولیت بردارد، در طول این ۳۷ سال، ۶۰۰ یا ۷۰۰ میلیارد میشد. من در رابطه با شخص ایشان صحبت میکنم.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه «قبل از انقلاب ظرفیت حرم چقدر بود و الان چقدر است؟»، گفت: بسیاری از ساختوسازها از حقالتولیت آیتالله طبسی ساخته شده. نباید گذشته را به کل محو کنیم. ایشان از دوستان صمیمی رهبر انقلاب در قبل و بعد از انقلاب بود. ایشان بسیار بااخلاق، متواضع و متخلق بود.
وی تاکید کرد: ما را نقد کنید، از انتقادتان استفاده میکنیم و وظیفه ما این است که گوش دهیم، اما اینکه گذشته را طاغوت حساب کنیم و بتازیم شاید از سر بیاطلاعی باشد. امیدواریم جلسات منظمی را با تشکلهای دانشجویی داشته باشیم و این آمادگی را داریم تا گفتوگو کنیم و این امر بسیار موثر است.
انتهای پیام
نظرات