• یکشنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۸ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 98092417958
  • خبرنگار : 50300

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز:

انجام پژوهش با هدف ارتقای شخصی، مشکلات کشور را حل نمی‌کند

انجام پژوهش با هدف ارتقای شخصی، مشکلات کشور را حل نمی‌کند

ایسنا/خوزستان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اینکه دانشگاه مبدا تحولات است، گفت: فردی که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شود باید این توانایی را داشته باشد که علم را یک قدم به جلو ببرد.

محمد بدوی در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز که امروز (۲۴ آذر) در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: اساس پیشرفت جوامع بر اساس پژوهش است. هدف پژوهش باید حل مشکلات، ارتقای سطح زندگی و تامین و حفظ ارتقای سلامت جامعه باشد، چرا که سلامت اصلی‌ترین شاخص یک جامعه موفق است. بنابراین نقش و اهمیت پژوهش بسیار بارز است.

وی افزود: کار کردن و هزینه کردن در حوزه پژوهش در واقع سرمایه‌گذاری برای آینده است. پژوهش دیر بازده است درحالی که ممکن است مسئولان انتظار بازدهی زود و بدون سرمایه‌گذاری داشته باشند. پژوهش برای ارائه راهکار، حل مشکل و ارتقای کشور است که حاصل کار گروهی و نیازمند همکاری علمی میان بخش‌های مختلف است.

به گزارش ایسنا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه دانشگاه مبدا تحولات است و جامعه‌ای موفق است که به دانشگاه اهمیت دهد، گفت: فردی که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شود باید این توانایی را داشته باشد که علم را یک قدم به جلو ببرد. لازمه این کار، تربیت نیروی انسانی با تکنیک و تحول جدید است تا بتواند مبدا تحول باشد.

بدوی با اشاره به پیشینه غنی دانشگاه جندی‌شاپور اهواز به عنوان یکی از پرافتخارترین و قدیمی‌ترین دانشگاه‌های جهان، افزود: تعداد مقالات چاپ شده از دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸، شش هزار و ۴۵۵ مقاله بوده است. همچنین ۶۷۶ عضو  هیات علمی در دانشگاه وجود دارند که از این تعداد حدود ۲۰ درصد تاکنون یک مقاله یا بدون مقاله هستند که می‌تواند بر شاخص‌های دانشگاه موثر باشد. مشابه این آمار در دانشگاه‌های تراز اول کشور حدود ۸ تا ۱۰ درصد است. دلیل این موضوع نیز جذب هیات علمی جدید و مشغول بودن هیات علمی دانشگاه به کارهای بالینی و درمانی است. البته این موضوع نگران‌کننده‌ای برای دانشگاه نیست.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: بسیاری از اعضای هیات علمی پس  از بازنشستگی به دانشگاه‌های دیگر می‌روند و همین باعث شده که یکی از دانشگاه‌های مهاجرفرست باشیم. بر اساس تعداد مقالات، دانشگاه علوم پزشکی اهواز در کشور رتبه ۸ را دارد که وضعیت مناسبی است.

وی در پایان گفت: اگر هدف پژوهش تنها ارتقای شخصی و چاپ مقاله باشد، مشکلات کشور حل نخواهند شد.   

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha