حمیدرضا غلامی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: سال ۹۳ کشت زعفران در الیگودرز شروع شد و سطح زیرکشت ۳۰ هکتار بود که برخی از کشاورزان دیگر ادامه ندادند.
وی تصریح کرد: چندین عامل دست به دست هم داد که تعدادی از زعفرانکاران دیگر ادامه ندادند.
غلامی یادآور شد: در حال حاضر سطح زیر کشت زعفران در الیگودرز ۱۸ هکتار است و چون بذر زعفران چندساله بوده، عملکرد متفاوت است و در مجموع ۱۷۰ کیلوگرم تولید داریم.
مدیر جهاد کشاورزی الیگودرز بیان کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی زعفران الیگودرز از کیفیت خوبی برخوردار است و برای افزایش این کشت در شهرستان برنامه داریم.
وی تأکید کرد: اگر شرایطی فراهم شود که زعفران با برند الیگودرز به فروش برسد خیلی خوب میشود و میتوان به افزایش آمار زعفرانرنگ امیدوار بود.
غلامی گفت: برنامههای آموزشی نقش زیادی در ترویج یک کشت دارد و در این راستا برنامههایی اجرا کردهایم.
انتهای پیام
نظرات