• شنبه / ۷ دی ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 98100704818

استاندار تاکید کرد:

فرزندان یزدی باید باورمند به حفظ میراث فرهنگی پرورش یابند

فرزندان یزدی باید باورمند به حفظ میراث فرهنگی پرورش یابند

ایسنا/یزد استاندار یزد با تاکید بر فرهنگ‌سازی و رشد آگاهی‌های مردم به ویژه ساکنان بافت تاریخی نسبت به ارزش‌ها و اهمیت این بافت، از اموزش و پرورش نیز خواست تا فرزندان یزدی را باورمند نسبت به حفظ میراث فرهنگی بار بیاورد.

«محمدعلی طالبی» در نشست شورای راهبردی بافت تاریخی یزد با اشاره به مسئولیت هایی که برای حفظ میراث تاریخی وجود دارد، اظهار کرد: این ستاد راهبردی بافت تاریخی برای پاسخ به این مسئولیت‌ها ایجاد شده است.

وی ترویج ارزش‌های فرهنگی و تاریخی مردم یزد از جمله مهمترین اقدامات در راستای نگهداری از بافت تاریخی است، افزود: همه مسئولان موظفند برای حفظ و احیا میراث فرهنگی تلاش کنند.

استاندار یزد با اشاره به تعهدات استان به یونسکو برای ثبت جهانی میراث تاریخی شهر میراث جهانی یزد، گفت: اجرای درست این تعهدات وظیفه و مسئولیت دست‌اندرکاران اجرایی است و باید تمام تلاش خود را برای اجرای آن به کار ببندیم.

طالبی تصریح کرد: ثبت جهانی نشان‌دهنده احترام دنیا به ارزش‌های تاریخی و فرهنگی یزد بوده و فرصتی برای تقویت فعالیت‌های حوزه میراث فرهنگی در اختیار ما قرار داده است.

این مسئول در ادامه با بیان این‌ که میراث فرهنگی و گردشگری یکی از محورهای ایجاد اشتغال در استان است، بیان کرد: این موضوع فرصتی برای بهره‌برداری هر چه بهتر از ثبت جهانی و همچنین رشد و شکوفایی اقتصادی یزد است.

استاندار در بخش دیگری از سخنان خود بر فرهنگ‌سازی و رشد آگاهی های مردم و خصوصا ساکنان بافت تاریخی نسبت به ارزش‌ها و اهمیت این بافت تاکید کرد و افزود: باید دوره‌های آموزشی برگزار شود و خروجی این دوره‌ها در کنار ارتقا آگاهی‌های مردم، شکل گیری انجمن‌های مردمی برای حفظ و احیا میراث فرهنگی و ارتقاء فرهنگ رفتار با گردشگران باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، طالبی ادامه داد: در نتیجه خروجی این دوره‌های آموزشی باید سازمان‌های مردم نهاد باشند و نیز باید آنها را مورد حمایت قرار دهند.

طالبی با اشاره به نقش کلیدی آموزش و پرورش برای آموزش و فرهنگسازی در حوزه میراث فرهنگی گفت: باید آموزش و پرورش فرزندان یزدی را باورمند نسبت به حفظ میراث فرهنگی بار بیاورد.

وی در پایان سخنان خود با بیان این‌ که چشم انداز مدیریت بافت تاریخی، مدیریت واحد است، خاطرنشان کرد:‌ بافت تاریخی به عنوان اولویت اول استقرار مدیریت واحد در نظر گرفته می‌شود و دستگاه‌ها باید با همگرایی بیشتر در اجرای برنامه‌ها این بافت تاریخی بکوشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha