• دوشنبه / ۲۳ دی ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 98102317944
  • خبرنگار : 71606

پس از چندین ماه آتش‌سوزیِ ویرانگر و مرگبار،

"اَبَر حریق" استرالیا تحت کنترل درآمد

"اَبَر حریق" استرالیا تحت کنترل درآمد

آتش‌نشانان استرالیا اعلام کردند سرانجام امروز (دوشنبه) موفق شدند "اَبَر حریق" این کشور را که از آن به بزرگ‌ترین آتش‌سوزی استرالیا یاد شده، تحت کنترل درآورده و مرطوب شدن شرایط آب و هوایی در روزهای آینده نیز به مهار آتش‌سوزی‌ها به ویژه در مناطق روستایی کمک خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، آتش نشانان "نیو ساوت ولز" اعلام کردند که سرانجام در مبارزه با آتش سوزی وسیع کوه‌های "گوسپر" در حومه شمال غربی سیدنی که حدود سه ماه است از کنترل خارج شده، موفق شده‌اند.

به گفته مقامات در این منطقه تنها بخش کوچکی باقی مانده که هنوز در آتش‌ می‌سوزد و بخش بزرگ‌تر آتش مهار شده است.

این آتش‌سوزی منطقه‌ای از یک پارک ملی را به اندازه سه برابر لندن بزرگ سوزانده و منجر به ایجاد چندین آتش‌سوزی دیگر به وسعت بیش از ۸۰۰ هزار هکتار معادل منطقه‌ای بزرگ‌تر از اتریش شده است.

در حالی که آتش‌سوزی‌های اخیر استرالیا ویرانی‌های بسیاری بر جای گذاشته است، اداره هواشناسی این کشور پس از یک دوره طولانی خشکسالی بارندگی‌هایی تا ۵۰ میلی‌متر را برای مناطق درگیر آتش‌سوزی پیش‌بینی کرده است.

با وجود تحت کنترل درآمدن "ابر حریق" استرالیا، هنوز ده‌ها آتش‌سوزی کوچک‌تر دیگر وجود دارد که مهار نشده‌اند.

آتش‌سوزی‌های ناشی از تغییرات اقلیمی باعث شده است که از سراسر جهان برای کمک به جوامع انسانی و جمعیت حیوانات حمایت‌های مالی روانه استرالیا شود.

برآوردها حاکی از آن است که در آتش‌سوزی‌های اخیر استرالیا یک میلیارد حیوان تلف شده و درختان و درختچه‌های بی شماری از بین رفته‌اند. استرالیا از تنوع جانوری و گیاهی بالایی برخوردار بوده و زیستگاه گونه‌های منحصر به فرد زیادی است.

بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، وزیر محیط زیست استرالیا اعلام کرده که در برخی مناطق کوالاها ممکن است در دسته حیوانات در معرض خطر قرار بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۰-۲۳ ۲۲:۴۹

وای خدا را شکر، انشالله در آینده شاهد کمک همه کشور ها به اینگونه فاجعه ها باشیم، اگر هر کشور فقط یک هواپیما اختصاص بده به این کار میشه خیلی زودتر این جنگل ها را نجات داد، همینطور زمانی که در کشور خودمون آتش سوزی به این شکل پیش بیاد بقیه کشور ها به کمک ما بیان. اینا متعلق به تمام انسان هاست و ما در یک سیستم پیچیده و به هم متصل از طبیعت زندگی می‌کنیم.